|

Atlasjet: Üzüntü duyduk

Atlasjet, "Basında, Isparta'da yaşanan kaza haberi verilirken uçağın Atlasjet'e ait olduğu belirtilmektedir. Ancak o uçak, World Focus'tan kiralanan uçaktır" açıklamasını yaptı.

Aa
00:00 - 25/02/2009 Çarşamba
Güncelleme: 20:24 - 25/02/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Atlasjet: Üzüntü duyduk
Atlasjet: Üzüntü duyduk

Atlasjet Havayolları, "basında, Isparta'da yaşanan kaza haberi verilirken uçağın Atlasjet'e ait olduğunun belirtildiğini, ancak o uçağın, World Focus Havayollarından kiralandığını" bildirdi. Atlasjet'ten yapılan yazılı açıklamada, Hollanda'da yaşanan talihsiz uçak kazasıyla ilgili olarak, basında Avrupa'da ve Türkiye'de yaşanan kazalara ilişkin bilgi verilirken, Isparta'da meydana gelen kazadaki uçağın Atlasjet'e ait olduğunun belirtildiği kaydedildi.

Bu uçağın Atlasjet'in World Focus Havayollarından kiraladığı uçak olduğu vurgulanan açıklamada, Atlasjet filosunda MD 83 tipi uçak bulunmadığı ifade edildi.

Açıklamada, yapılan haberlerde bu kullanıma hassasiyet gösterilmesi istendi.

Atlasjet ailesi olarak, yaşanan üzüntünün yürekten paylaşıldığı da bildirilen açıklamada, "Amsterdam'daki talihsiz kazada hayatını kaybeden yolcu ve meslektaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu talihsiz olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz" denildi.


15 yıl önce