|

Avukatı öldürüp valize koydu

Mersin'de bir kadının sürükleyerek otomobile götürdüğü valizden, 8 gündür kayıp olan avukat Uğur Özdemir'in cesedi çıktı. Kadının, aile avukatları olan Özdemir'i başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü öğrenildi

Mersin
00:00 - 11/04/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:39 - 11/04/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Avukatı öldürüp valize koydu
Avukatı öldürüp valize koydu

Mersin'de bir kadının sürükleyerek otomobile götürdüğü valizin içerisinde, İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat Uğur Özdemir'in cesedi bulundu. Oturduğu sitenin otoparkında bulunan otomobile, sürükleyerek getirdiği valizi yüklemeye çalışan G. Ö.'den (28) şüphelenen site sakinleri, polisi aradı. Polis ekipleri, valizin içerisinde 2 Nisan'dan bu yana kayıp olduğu bildirilen avukat Uğur Özdemir'e (33) ait cesetle karşılaştı.

DİRENİRKEN ÖLDÜRDÜM

Valiz başında yakalanan G. Ö. adlı kadın ile otomobilin sürücüsü D. T.'nin yanı sıra, cinayet şüphelisi kadının arkadaşı olduğu belirtilen O. A. da gözaltına alındı. Cinayetin, Barbaros Sitesi'nin hemen yanındaki Üçtaş Sitesi'nde, G. Ö.'nün bir arkadaşına ait evde işlendiği belirtildi. Uğur Özdemir'in, 4 yıldır G. Ö.'nün ailesinin davalarına baktığı bildirildi. G. Ö.'nün, ifadesinde, "Uğur Özdemir ailemizin davalarına bakıyordu. Eve gelen Uğur Özdemir içeriye zorla girerek, bana tecavüze yeltendi. Ona direnirken başına sert bir cisimle vurdum. Kocamdan şiddet gördüğüm için İstanbul'dan kaçarak Mersin'e yerleştim" dediği öğrenildi.



17 yıl önce