|

Bağcılar'da ses bombası paniği

Bağcılar'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ilk önce havaya 3 el ateş açıldı. Daha sonra da bir binanın önüne ses bombası atıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan ses bombası, paniğe neden oldu. Patlamanın yaşandığı an, bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Dha
00:00 - 16/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 10:08 - 16/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Bağcılar'da ses bombası paniği
Bağcılar'da ses bombası paniği

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 23.30 sıralarında Bağcılar Göztepe Mahallesi, Mehmetçik Sokak üzerindeki binanın önünde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, sokak üzerinde ilk önce tabancayla havaya 3 el ateş açıldı. Daha sonra apartmanın kapı girişine ses bombası atıldı. Ses bombası büyük bir gürültüyle patlarken, zanlılar yaya olarak kaçtı. Olayın ardından mahalleliler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, sokağın giriş ve çıkışını güvenlik şeridiyle kapattı. Binanın önünde ve çevresinde dakikalarca inceleme yapan polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Görgü tanıkları, ilk önce 3 el silah sesinin duyulduğunu ardından da büyük bir gürültüyle patlamanın meydana geldiğini söyledi.

PATLAMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Patlama anı, sokak üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bir kişi elindeki ses bombasının fitilini ateşle tutuşturduktan sonra, apartmanın kapı girişine atıp kaçıyor. Ses bombası birkaç saniye sonra patlıyor. Daha sonra mahalleliler dışarıya çıkarak telaş içinde ne olduğunu anlamaya çalışıyor. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geliyor.

10 yıl önce