|

Bakan Yıldırım nikah şahidi oldu

İşadamı Yalçın Bekar'ın oğlu Orhan Çağrı Bekar, işadamı Yavuz Canikli''nin kızı Aylin Canikli ile dünya evine girdi. Düğünde nikahı Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kıyarken, gelinin şahitliğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yaptı.

İha
00:00 - 30/03/2013 السبت
Güncelleme: 22:17 - 30/03/2013 السبت
Yeni Şafak
Bakan Yıldırım nikah şahidi oldu
Bakan Yıldırım nikah şahidi oldu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren işadamı Yalçın Bekar'ın avukat oğlu Orhan Çağrı Bekar, İstanbul Sanayici İşadamları Derneği (İSİAD) Başkan Yardımcısı kurucu üyesi ve Türkiye''nin önde gelen elektrik pano üreticilerinden Yavuz Pano''nun sahibi işadamı Yavuz Canikli''nin kızı Aylin Canikli ile dünya evine girdi.

Bağlarbaşı Kültür Merkezi''nde düzenlenen törene, Bakan Yıldırım''ın yanı sıra Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile Erzincanlı politikacılar, işadamları ve davetliler katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara''nın kıydığı nikah töreninde gelin ve damadın şahitliğini de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yaptı. Çiftin nikah şahitliğini yapan Bakan Yıldırım, Başbakan Erdoğan''ın 3 çocuk önerisini hatırlatarak, yeni çifte evliliğin uzun ince bir yol olduğunu ama kendilerinin bu yolu uzun duble yola çevirdiklerini söyleyerek espri yaptı.

Bakan Yıldırım, genç çiftin takısını geline taktıktan sonra nikah salonundan ayrıldı.


٪d سنوات قبل