|

Bakıcı dehşeti

Yabancı uyruklu bakıcı, 83 yaşındaki yaşlı adamı dakikalarca dövdü. Hıncını alamayan bakıcı ardından yaşlı adamı, kafasında sandalye ve vazo kırarak yerde sürükledi.

İha
00:00 - 26/10/2008 Pazar
Güncelleme: 03:18 - 26/10/2008 Pazar
Yeni Şafak
Bakıcı dehşeti
Bakıcı dehşeti

Kadıköy Moda'da oturan 83 yaşındaki İsmail Ercüment, akşam saatlerinde yabancı uyruklu bakıcısı tarafından 5 dakika boyunca feci şekilde dövüldü. İddiaya göre; Moda Esat Işık Caddesi Yıldız Apartmanı'nda oturan ve uzun bir süredir felç olduğu öğrenilen İsmail Ercüment, yabancı uyruklu bakıcısı tarafından dakikalarca dövüldü.

KAFASINDA VAZO KIRDI

Yaşlı adamın kafasında sandalye ve vazo kıran bakıcı, ardından da Encüment'i yerde sürükledi. Olayı o sırada balkona çıkınca tesadüfen görerek polise bildiren bir görgü tanığı, "Şoke oldum. İsmail Amca çok iyi bir insandır. Uzun süredir felçliydi. Bakıcı önce kafasında sandalye kırdı, sonra yerde sürükledi" dedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bakıcıyı gözaltına alırken, 112 Acil Sağlık ekibi de yaşlı adama ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Ercüment hastanede tedavi altına alındı. Alkollü olduğu öğrenilen yabancı uyruklu bakıcının Türkiye'de kaçak çalıştığı, evde yapılan aramada ise pasaportunun bulunmadığı öğrenildi.

15 yıl önce