|

Başbakanlık: "Daha önce de yapmıştı"

Bakanlar Kurulu Toplantısı sırasında, Başbakanlık Merkez Bina'nın girişinde bir vatandaşın kurusıkı tabancayla ateş etmesinin ardından Başbakanlık'tan açıklama geldi.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 5/11/2012 الإثنين
Güncelleme: 16:38 - 5/11/2012 الإثنين
Yeni Şafak
Başbakanlık: "Daha önce de yapmıştı"
Başbakanlık: "Daha önce de yapmıştı"

Başbakanlık Merkez Bina girişinde kuru sıkı silahla eylem yapan saldırgan Nuri Başkapan'ın, şahsi sorunları ile ilgili olarak muhtelif yetkililere zaman zaman mektup yazmayı adet edindiği, benzer eylemlere daha önce de teşebbüs ettiği öğrenildi. Başkapan'ın, müracaat ettiği makamların yasalar çerçevesinde kendisine yardımcı olmalarına rağmen, dengesiz davranışlarla dikkatleri üzerinde toplamaya çalışmayı alışkanlık haline getirdiği bildirildi.

Nuri Başkapan'ın Rizeli olduğu ve müteahhit olduğu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne iş yaptığı ve buradan parasını alamadığını öne sürerek silahla Başbakanlık'ta ateş ettiğini söylediği öne sürüldü.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Başbakanlık binası yakınlarında kuru sıkı tabanca ile havaya ateş eden Nuri Başkapan'ın belediye ile herhangi bir alakasının olmadığı açıklandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 'Bugün öğle saatlerinde Başbakanlık binası önünde havaya üç el ateş açarak eylem yapan Nuri Başkapan'ın, ne çalışan ne de yüklenici firma olarak belediyemizle hiçbir ilişkisi olmamıştır" denildi.


٪d سنوات قبل