|

Batan iskeleden 25 bin YTL çıktı

İstihbarat Servisi
00:00 - 24/11/2008 Pazartesi
Güncelleme: 03:51 - 24/11/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Batan iskeleden 25 bin YTL çıktı
Batan iskeleden 25 bin YTL çıktı

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş Genel Müdürü Ahmet Paksoy, şiddetli lodos nedeniyle alabora olan Karaköy İskelesi'ne 25 yıldır bakım yapılmadığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. İskelede kapsamlı bakım ve onarım çalışmasının 2006 Mart ayında gerçekleştirildiğini bildiren Paksoy, herhangi bir ihmalin söz konusu olmadığını ifade etti. Paksoy, yolcuları mağdur etmemek için Karaköy İskelesi'ni 1 ay içinde tekrar kullanıma açacaklarını da bildirdi.

Paksoy, 'İskelede para kasaları olduğu ve içlerinde 1 milyon YTL bulunduğu' iddiaları üzerine yaptığı açıklamada iskeleden 15 bin insanın geçtiğini ve çoğunluğunun da akbil kullandığını, 6 bin kişinin de jeton atarak yolculuk yaptığını söyledi. Paksoy, her gün öğle saatinde kasaların banka tarafından alındığını belirterek, kasalarda ancak 25 bin YTL civarında para bulunabileceğini bildirdi.

“Tüm gemi ve iskelelerde olduğu gibi Karaköy İskelesi de sigortalı” diyen ve ekspertizlerin bu çalışmayı yapacağını söyleyen Paksoy, araştırma sonucunun kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.




15 yıl önce