|

Bayramı göremediler

Almanya''dan tatil için gelen gurbetçi ailenin içinde bulunduğu panelvan tipi araç, Isparta''da bir kamyonetle çarpıştı. Kazada anne Fadime D. ve oğlu Tolga''nın da aralarında bulunduğu 5 kişi öldü. Sağ kurtulan Betül D. ise ecelle pençeleşiyor

Dha
00:00 - 28/07/2014 Pazartesi
Güncelleme: 23:39 - 27/07/2014 Pazar
Yeni Şafak
Bayramı göremediler
Bayramı göremediler

Gurbetçi ailenin Ramazan Bayramı tatili zehir oldu. Aile fertlerini taşıyan aracın bir kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kaza, önceki gece Isparta- Konya karayolunda meydana geldi. Almanya''da çalışan Orhan D., eşi Fadime (43) ve iki çocuğu Tolga (15) ile 11 yaşındaki Betül D.''yi tatil için memlekete gönderdi. Konya''nın Doğanhisar ilçesinde yaşayan Ethem Ali Kuzucak (81) da kızı ve torunlarını karşılamak için arkadaşı Remzi Taştekin''in panelvan tipi aracıyla Antalya''ya geldi. Önceki akşam saatlerinde uçakla Antalya Havalimanı''na inen gurbetçi aileyi alan araç, Konya''ya gitmek için hareket etti.

ŞERİT İHLALİ YAPMIŞ

Remzi Taştekin''in (59) kullandığı 42 AV 696 plakalı panelvan, iddiaya göre şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen Celal Demirbaz''ın (54) yönetimindeki 32 EL 172 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada sürücüler Remzi Taştekin ve Celal Demirtaş, dede Ethem Ali Kuzucak, kızı Fadime D. ile torunu Tolga D. olay yerinde feci şekilde can verdi. Araçtan fırlayan Betül D. ise ağır şekilde yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Betül D.''nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Şiddetli çarpışmanın ardından panelvan tipi araç hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Cesetler, yoğun uğraşlar sonucu araçtan çıkarıldı.

İşi dolayısıyla gelemeyen baba Orhan D., eşi Fadime ve oğlu Tolga''nın öldüğü, kızı Betül''ün ağır yaralandığı kazayı duyunca kahroldu.


10 yıl önce