|

Bir ceset ararken 7 ceset daha bulundu!

Kayıp bir genci bulmak için nehirde arama çalışması yürüten ekipler, gencin yanı sıra suya gömülmüş bir araçta 7 Suriyelinin de cesedini bulundu.

Aa
00:00 - 10/08/2013 Cumartesi
Güncelleme: 20:03 - 10/08/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Bir ceset ararken 7 ceset daha bulundu!
Bir ceset ararken 7 ceset daha bulundu!

Batman Çayı'nda balık avlarken kaybolan bir genci arayan arama kurtarma ekipleri, suya gömülmüş bir araçta 7 Suriyelinin cesediyle karşılaştı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde balık avlamak için Batman Çayı'na giden Civan Roj Ergül (20) akıntıya kapıldı. Ailesinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı su altı ekiplerince yapılan arama çalışmasında Ergül'ün cesedi Şerbetli köyü yakınlarında bulundu.

Otomobil içinde 7 ceset

Çalışma sırasında çayda bir otomobil olduğunu gören ekipler otomobilde yaptıkları aramada 2'si erkek 5'i kadın 7 kişinin de cesedine ulaştı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Fevzi Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, suda bir boğulma vakası olduğu yönünde yapılan ihbar üzerine ekiplerin Batman Çayı'nda araştırma yaptığını bildirdi.

Suriye uyruklu

Su altı ekiplerince yapılan aramada kaybolan Ergül'ün cesedine ulaşıldığını belirten Bakır, "Arama kurtarma ekiplerince su altında yapılan aramada bir aracın da suya gömüldüğü fark edildi. Araç içerisinde yapılan aramada Suriye uyruklu oldukları belirlenen 2'si erkek 5'i kadın olmak üzere 7 kişinin de cansız bedenlerine ulaşıldı" dedi.

Sudan çıkarılan 8 kişinin cesedi, otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


11 yıl önce