|

'Bize yarın Tayyip gidecek denildi'

Gezi Parkı olaylarını değerlendiren AK Parti'nin sosyal medya danışmanlarından Emin Şen, Başbakanlığa iş yapan bir ajansın ortağının Başbakanlık sitesi hacklenince sevinçle twit attığını yazdı. Şen, İzmir'de binaları yakan gençlerin, "Ağabey, bize yarın Tayyip gidecek denildi" dediklerini de aktardı.

.
00:00 - 24/06/2013 Pazartesi
Güncelleme: 16:13 - 24/06/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
'Bize yarın Tayyip gidecek denildi'
'Bize yarın Tayyip gidecek denildi'

AK Parti'nin sosyal medya danışmanlarından Emin Şen, Gezi olayları sürecine ilişkin çok çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

'ne konuşan Şen, İzmir'de binaları yakmada, attığı tweet'lerle bizzat rol oynayan çocukların 'Ağabey, bize yarın Tayyip gidecek denildi' dediklerini açıkladı.

Emin Şen, çok ilginç bir iddiayı da gündeme getirerek, Başbakanlıkla çalışan bir ajansın ortağının Başbakanlığın internet sitesi hacklendi diye sevinip, o haberi paylaştığını söyledi. Özellikle bazı gazeteci ve sanatçıların bilerek yalan haber yaymasına dikkat çeken Şen şunları söyledi: 'İlk günler, yalan haber paylaşan sanatçılar, gazeteciler; o haberlerin yalan olduğunu bildikleri halde hiçbir düzeltme yapmadı. Birkaç gün sonra, yalan haberler hızla teşhir edilince, 'Bu doğrulanmamış, bunu siliyorum' dediler; ama her halükarda yalan haberi paylaştılar. Bu konuda en uyanık, sanatçı Can Bonomo'ydu. Bütün yalan haberleri paylaştı ve hepsinde de 'Arkadaşlar tam kesin değil, tam emin değilim' gibi ifadeler kullandı. '26 yaşındaki Aylin öldü.' mesajı, kesinmiş gibi paylaşıldı. Son bir haftadır, kreatif ajanslar geri çekildi. Konuyla ilgili artık hiçbir şey yazmıyorlar. Birçoğu da Twitter hesaplarını temizliyor. Bazı ajans yöneticilerinden, hesabını kapatanlar oldu. Çok komik, Başbakanlıkla çalışan bir ajansın ortağı, Başbakanlığın internet sitesi hacklendi diye sevinip, o haberi paylaştı. Olacak iş değildi! Bunların hepsinin görüntüleri alındı. Hepsi Bakanlar Kurulu'nda teşhir edildi. Herkes her şeyi biliyor. THY, şu an anda üç ajansla sözleşmesini feshetti.'


11 yıl önce