|

Boğulan baba ve çocukları gözyaşlarıyla defnedildi

Konya'da önceki gün kaybolan ve dün sabah cesetleri Selçuklu ilçesindeki Sille Baraj Göleti'nde bulunan baba Ali Pay ve çocukları Ayşe Çağlayan ile Esma Zehra toprağa verildi.

Cihan
00:00 - 11/08/2012 Cumartesi
Güncelleme: 16:20 - 11/08/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Boğulan baba ve çocukları gözyaşlarıyla defnedildi
Boğulan baba ve çocukları gözyaşlarıyla defnedildi

Merkez Karatay ilçesinde yaşayan Ali Pay(31), önceki gün kızları 5 yaşındaki Ayşe Çağlayan ile Esma Zehra'yı yanına aldı ve eşi Ayşe Pay'a, 'Parka gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Eşi ve çocuklarının eve dönmemesi üzerine anne Ayşe Pay, durumu polise bildirdi. Kayıp baba ve çocukları şehrin her yerinde aranırken, çoban Mustafa Uygun sabah saatlerinde Sille Barajı Göleti'nde cesetler gördüğünü polise bildirdi. Olay yerine giden polis ve dalgıç ekipleri ölen baba ve çocuklarını göletten çıkardı. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından baba ve kızlarının cesetleri Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.


Meram Tıp Fakültesi'ndeki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından baba ve iki kızının naaşları dün akşam saatlerinde aileye teslim edildi. Ali Pay ve iki kızı bu sabah saat 10.00'da gözyaşlarıyla Musalla Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ali Pay ve iki kızının ölüm sebepleri otopsi raporunun açıklanmasıyla belli olacak.

12 yıl önce