|

Canik'te kene temizliği

İha
00:00 - 24/07/2008 Perşembe
Güncelleme: 18:26 - 24/07/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Canik'te kene temizliği
Canik'te kene temizliği

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların rahatlığı için kene tehlikesine karşı kaldırımlardaki otları, mahalle aralarında bulunan boş alanları ve çocukların oyun oynadıkları parkları ilaçlıyor.

Yaz ayı nedeniyle haftanın belli günleri ULW sistemi ile mahallelerde sivri ve kara sineklere karşı ilaçlama yapıldığını belirten Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Basri Mıhcı, vatandaşların temizlikle ilgili karşılaştıkları her türlü şikayetler için belediyeyi arayabileceklerini kaydetti. Mıhcı, "Son zamanlarda ülke genelinde artan kene vakaları nedeniyle her mahallemizde ilaçlama çalışmalarımız sürüyor. Halkımızdan tek isteğimiz gerek çocuklarının oyun oynadıkları alanlarla ve gerekse mahalle aralarında bulunan boş yerlerde karşılaşacakları kene vakalarını lütfen bize bildirsinler" dedi.

Canik'te halkın rahatlığı için temizlik çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Mıhcı, kaldırımlardaki otların temizliği, dere yataklarının ilaçlanması ve sokakların yıkanması ile ilgili rutin çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

16 yıl önce
default-profile-img