|

Çay içerken maganda vurdu

Aa
00:00 - 8/09/2007 Cumartesi
Güncelleme: 09:33 - 8/09/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Çay içerken maganda vurdu
Çay içerken maganda vurdu

Kırıkkale'de evinin bahçesinde eşi ve çocuklarıyla çay içen kadının omzuna “serseri” bir kurşun isabet etti. Alınan bilgiye göre, eşi ve çocuklarıyla birlikte Yuva Mahallesi Çullu Yolu semtindeki evlerinin bahçesinde çay içen Nuran Kılıçarslan, ayağa kalktığında omzunda sancı hissetti. Omzunun acıdığını söyleyen kadına ilk müdahaleyi yanındaki eşi ve oğlu yaptı. Kılıçarslan, omzunda kurşun yarası olduğunun belirlenmesi üzerine Kırıkkale Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradan Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edilen yaralının röntgen filmi çekildi. Kurşunun sağ omzunda olduğu tespit edilen yaralı kadın, daha sora Ankara'ya sevk edildi.

Nereden geldiği belirlenemeyen kurşun ile yaralanan 55 yaşındaki Nuran Kılıçarslan, “Eşim ve çocuklarımla bahçede çay içiyorduk bir ara ayağa kalktığımda omzuma bir şeyin saplandığını hissettim, ağır bir acı duydum, omzuma şap diye yapıştı. Ne olduğunu anlayamadık, evimizin bir sokak arkasında ev düğünü vardı” dedi.

Olayın duyulması üzerine evde, bahçede ve çevrede inceleme yapan polis ekipleri, yaralı kadının ile eşi ve çocuklarının ifadesi doğrultusunda soruşturma başlattı.

17 yıl önce