|

Cenazeye giderken 30 metreden uçtular

Çeşitli illerde dün meydana gelen kazalarda 22 kişi hayatını kaybetti, 77 kişi de yaralandı. Konya'ya cenazeye giden 5 kişi, araçlarının uçuruma yuvarlanması sonucu feci şekilde can verdi

Antalya
00:00 - 19/11/2008 Çarşamba
Güncelleme: 02:53 - 19/11/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Cenazeye giderken 30 metreden uçtular
Cenazeye giderken 30 metreden uçtular

Trafik kazalarında dün çeşitli illerde meydana gelen kazalarda 22 kişi hayatını kaybetti 77 kişi de yaralandı.

Antalya-Konya karayolunda TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü. Mustafa G'nin kullandığı 42 K 3446 plakalı TIR, Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkiinde Süleyman Kuş'un kullandığı 07 YHR 70 plakalı otomobille çarpıştı. Yoldan çıkan otomobil, yaklaşık 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, araçtaki Ali Ergin, eşi Gülser Ergin, damatları Süleyman Kuş, Ali Ergin'in kayınbiraderi Hasan Can ve eşi Fatma Can hayatını kaybetti. Ölenlerden Ali Ergin'in, Manavgat'ın Taşağıl Beldesi Belediye Başkanı Şakir Ergin'in amcasının oğlu olduğu ve bir yakınlarının cenazesi için Konya'ya gittikleri öğrenildi.

Bu arada, Artvin'de yön levhalarına çarpan yolcu otobüsündeki 5 kişi öldü, 22 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Arhavi'den Artvin yönüne giden Sebahattin Şimşek yönetimindeki 34 ZL 2069 plakalı yolcu otobüsü, Arhavi tüneli çıkışındaki Karadeniz Sahil Yolu geçişinde virajı alamayarak yön levhalarına çarptı. Araçta sıkışan yolcular, olay yerine çağrılan Sivil Savunma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Öte yandan Niğde'de de, bir otomobilin kamyon çarpışması sonucu otomobil büyük hasar görürken kamyon şarampole devrildi. Kazada 3 kişi öldü. Dün çeşitli illerde meydana gelen kazalarda ise, toplam 9 kişi hayatını kaybetti, 55 kişi de yaralandı.

15 yıl önce