|

Ceylanoğlu'ndan Batum yorumu

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, CHP'li Süheyl Batum'un TSK için söylediği 'Kağıttan Kaplanmış' sözlerine Siirt'te cevap verdi.

Cihan
00:00 - 9/02/2011 Çarşamba
Güncelleme: 13:58 - 9/02/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Ceylanoğlu'ndan Batum yorumu
Ceylanoğlu'ndan Batum yorumu

Basın mensuplarının Süheyl Batum'un sözlerini hatırlatması üzerine Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, "Türk Silahlı Kuvvetleri hiçbir şeyden etkilenmez, vatan hariç." şeklinde konuştu.


Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu Siirt'e geldi. Beraberinde 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük ve Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş ile birlikte Siirt'e gelen Orgeneral Ceylanoğlu, Vali Musa Çolak tarafından Valilik binası önünde karşılandı. Valilik makamında şeref defterini imzalayan Ceylanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Ordu komutanları ile birlikte iç güvenlik bölgesinde görev yapan kahramanları görmeye geldim. İsteklerini, destek vereceğimiz konuları konuşacağız.' dedi.


Vali Çolak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ceylanoğlu ve diğer komutanlara teşekkür etti. Vali Çolak daha sonra Ceylanoğlu'na bayrak motifli Siirt battaniyesi hediye etti. Basın mensuplarının Süheyl Batum'un sözlerini hatırlatması üzerine de Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, "Türk Silahlı Kuvvetleri hiçbir şeyden etkilenmez, vatan hariç" açıklamasında bulundu.




13 yıl önce