|

Cinayet zanlısı silahıyla yakalandı

Yeni Şafak
00:00 - 2/06/2009 Salı
Güncelleme: 12:13 - 2/06/2009 Salı
Yeni Şafak
Cinayet zanlısı silahıyla yakalandı
Cinayet zanlısı silahıyla yakalandı

Adana Valisi İlhan Atış, 8 kişinin öldürülmesiyle ilgili olayda cinayet zanlısı olarak ölen ebenin kardeşi Murat Yüksel'in yakalandığını açıkladı.


Adana'da bir apartman dairesinde 8 kişi başlarından vurulmuş şekilde bulunmuştu.

Adana'daki vahşetin zanlısı olarak hemşire Nalan Y.nin 38 yaşındaki kardeşi Murat Y. silahıyla birlikte gözaltına alındı. Vali İlhan Atış, zanlının suçunu itiraf ettiğini, sorgusunun ve diğer delillerin toplandığını açıkladı.

Komşuları cinayet zanlısı Murat Y.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdü. Cinayetin miras anlaşmazlığı yüzünden de çıkmış olabileceği belirtiliyor.

Murat Y.'nin astsubaylıktan emekliye ayrıldığı da iddialar arasında. Bu arada çevre sakinleri cinayetin Beşiktaş'ın şampiyonluk sevincinin yaşandığı sıralar işlendiği de öne sürdü.

Bu arada 11. kattaki cesetler itfaiye merdiveni ile indirilmeye başlandı. Cesetler, otopsi yaptırılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülecek.

Öte yandan Başsavcı Vekili Reşit Özcan 8 kişinin cesedi bulunduğu eve gelerek inceleme yaptı. Başsavcı Vekili Özcan, ev çıkışı gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Adana'nın Huzurevleri Mahallesi 142 Sokakta Özemek Apartmanı A Blok 11. katta Nalan Yüksel isimli hemşireye ait evde sabah saatlerinde 3'ü çocuk 8 kişi ölü olarak bulunmuştu.

Zanlı Murat Y., Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

15 yıl önce
default-profile-img