|

Çocuklarının önünde kurşun yağdırdı

Kendisinden ayrılmak isteyen eşiyle tartışan Salih Ekinci isimli şahıs, 34 yaşındaki karısını çocuklarının gözü önünde kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. 2. kattaki eve merdiven kullanarak giren Ekinci, aynı silahla kendini vurarak yaşamına son verdi

Aa
00:00 - 25/07/2011 Pazartesi
Güncelleme: 00:56 - 25/07/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Çocuklarının önünde kurşun yağdırdı
Çocuklarının önünde kurşun yağdırdı

Ankara'da bir şahıs kendisinden ayrılmak isteyen 34 yaşındaki eşini çocuklarının gözü önünde kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Apartmanın 2. katında bulunan daireye çıkmak için özel bir merdiven yaptırdığı öğrenilen Salih Ekinci, korkunç olay sonrası aynı silahla kendisini vurarak yaşamına son verdi.

DAİREYE MERDİVENLE ÇIKTI

Olay önceki gece saat 01.00 sıralarında, Vedat Dalokay Caddesi'nde meydana geldi. Salih Ekici, boşanma sürecinde olduğu karısı Naile Ekinci'nin ve iki çocuğunun yaşadığı eve gitti. Karısının kapıyı açmaması üzerine özel yaptırdığı merdiveni kullanarak eve balkondan giren Salih Ekinci, bir süredir ayrı yaşadığı eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın ilerlemesi üzerine sinirlenen Ekici, silahını çekerek eşini iki çocuğunun gözü önünde öldürdü. Daha sonra evin balkonuna çıkan gözü dönmüş koca, aynı silahla yaşamına son verdi. Polis, komşuların haber vermesi üzerine olay ye-rine geldi. Savcının incelemesinin ardından cesetler, adli tıp morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen Naile Ekinci'nin yakınları sinir krizi geçirirken, Ekinci çiftinin iki çocuğunu komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Cinayet sonrasında cenazeler incelenmek için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Adli Tıp Kurumu'nda incelemenin yapılmasının ardından Salih Ekinci'nin cenazesi Şereflikoçhisar'a, Naile Keskin'in cenazesi ise Evren ilçesine defnedilmek üzere götürüldü.


Yapma diye yalvardılar

Ölen kadının, Ankara'nın Evren ilçesi Belediye Başkanı Nedim Keskin'in amcasının kızı olduğu öğrenildi. Talihsiz kadının yeğeni olan olan Mustafa Kıymet, Salih Ekinci'nin mahkeme kararıyla uzaklaştırma cezası bulunduğunu belirtti. Salih Ekinci'den şiddet gören Naile Ekinci'nin bir ay önce mahkemeye boşanmak için başvurduğunu anlatan Kıymet, eniştesinin daha önceden de eve gelerek olay çıkarttığını söyledi. Anneleri ve babalarının gözü önünde öldüğünü gören çocukları Zeynep ile Ahmet'in şok yaşadığı kaydedildi. Olay esnasında Zeynep'in babasına annesini öldürmemesi yönünde yalvardığı öğrenildi.


İstemediği kumanın bedelini canıyla ödedi

Konya'da, üzerine kuma getirdiği eşinin babaevine dönmesine öfkelenen koca, eve geri dönmek istemeyen eşini ve kayınpederini silahla vurarak öldürdü. Kuma gelmeden önce kocasından gördüğü şiddet yüzünden psikolojik tedavi gören kadının, 40 gün önce eve gelen kumayı kabul etmediği için eşi tarafından harabe bir odaya hapsedildiği iddia edildi.

ODAYA HAPSEDİLDİ

Cihanbeyli ilçesinde oturan Ramazan Koçyiğit (37), tarafından tek gözlü odada kalmak zorunda kalan Dilek Koçyiğit, bir yolunu bularak babası Muzaffer Karataş'tan(61) yardım istedi. Jandarma ekiplerince hapsedildiği odadan kurtarılan kadın baba evine teslim edildi. 5 yaşındaki çocuğunu alarak evden ayrılan eşine sinirlenen Koçyiğit, görüşmek için kayınpe-derinin yanına gitti. Burada karısından olumsuz cevap alan çılgın eş, kayınpederine ve eşine kurşun yağdırdı. Hastaneye kaldırılan baba kız kurtarılamazken, saldırgan eş yakalanarak cezaevine gönderildi.





13 yıl önce