|

Çorum'da silahlı kavga: 1 ölü

Çorum'un Alaca ilçesinde Şanlıurfa'dan gelen tarım işçileri ile köylüler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Cihan
00:00 - 24/06/2013 Pazartesi
Güncelleme: 08:33 - 24/06/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Çorum'da silahlı kavga: 1 ölü
Çorum'da silahlı kavga: 1 ölü

Olay, ilçeye bağlı Bolatcık köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre işçilerle köylüler arasında 'yol verme' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Olaya köylülerin yakınlarının da karışması üzerine Çorum Barosu avukatlarından Önder E. üzerindeki tabanca ile rast gele ateş etti. Olayda başından yaralanan Halaf H. olay yerinde hayatını kaybetti.

Karnından yaralanan Halaf H.'nin oğulları Mahmut ve Sadık H. ise ağır yaralandı. Mahmut ve Sadık H. ile taş ve sopalarla darp edilen Murat Ö. ve Ahmet E. ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Mahmut ve Sadık H.'nin ameliyata alındığı ve durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada güvenlik güçleri, kavgada yaralanan tarafların yakınlarının hastaneye gelmesi üzerine hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

11 yıl önce