|

Dışarıda olsam kafana sıkarım

Sanıklardan Drej Ali lakaplı Ali Yasak, duruşma salonunun girişinde DTP'lilere 'Ne işiniz var burada' diye bağırdı. Yasak Sırrı Sakık'a “Dışarda olsam kafana sıkardım” dedi.

00:00 - 21/10/2008 Salı
Güncelleme: 02:29 - 21/10/2008 Salı
Yeni Şafak
Dışarıda olsam kafana sıkarım
Dışarıda olsam kafana sıkarım

Asrın davası Ergenekon'un ilk duruşmasına DTP'li milletvekilleri Sabahat Tuncel, Hasip Kaplan, Sırrı Sakık, Pervin Buldan ve Bengi Yıldız da gözlemci olarak katıldı. Duruşma salonu girişinde DTP heyetini gören Ergenekon sanığı Drej Ali lakaplı Ali Yasak “Sizin ne işiniz var burada?” diye bağırdı.

ASRIN DAVASI'NA GELDİK

Bunun üzerine Sırrı Sakık “Asrın davası bu, izlemeye geldik” cevabını verdi. Drej Ali de “Ne asrın davası kardeşim?” deyince Sakık “Bizim de sanık olarak yargılandığımız davalar vardı” dedi ve gerilimi düşürdü. Ali Yasak, Sakık'ın bu sözler üzerine “Asıl örgüt sizlersiniz, dışarda her işinizi kolayca hallediyorsunuz” şeklinde konuştu

Duruşma salonunun önündeki diyaloglara tanık olanlar Ali Yasak'ın başka bir sanığın kulağuna eğilerek Sakık için “Onu dışarıda görsem kafasına sıkardım. Ne işin var bu adamların burada' dediği ileri sürüldü.




15 yıl önce