|

Düğün yolunda ölen aile toprağa verildi

Ordu''da katıldığı düğün sonrası İstanbul''a dönüş yolunda Samsun''un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden aynı aileden 5 kişi, memleketleri Ordu''da toprağa verildi.

Cihan
00:00 - 24/06/2013 Pazartesi
Güncelleme: 16:33 - 24/06/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Düğün yolunda ölen aile toprağa verildi
Düğün yolunda ölen aile toprağa verildi

İstanbul'dan memleketi Ordu''nun Kayabaşı köyüne gelen Murat Turan, dayısının oğlu Ercan Olkun''un düğününe katıldıktan sonra Annesi Fatma Turan (53), eşi Zeynep (35) ile çocukları Betül(9) ve Beril Turan (5) ile birlikte İstanbul''a doğru yola çıktı.

Otomobilde bulunan 5 kişi, Samsun''un Terme ilçesinde geçirdikleri trafik kazası sonucu, hayatlarını kaybetti. Kayabaşı köyündeki baba evinden Turan ailesi gözyaşları ile son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeler, Turan ailesinin evinin önünde helallik alındıktan sonra Kayabaşı Köyü Camii''ne kadar omuzlarda götürüldü. Murat Turan''ın 1998 yılında vatani görevini yaptığı Adıyaman merkezde gerçekleştirilen bir operasyonda gazi olmasından dolayı camii önünde askeri tören düzenlendi.

Cenaze törenine Ordu Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Garnizon Komutanı Albay Şeref Çakmak, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, askeri erkanlar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazlarının kılınmasının ardından Murat Turan, annesi, eşi ve çocukları aynı köydeki aile kabristanında toprağa verildi.


11 yıl önce