|

Efsanelerin tercihi AK Parti

Türk futbolunun unutulmaz golcüleri Hakan Şükür ile Tanju Çolak AK Parti'yi seçti. En çok oyu alan 5 isimden biri olan Şükür, İstanbul 3. bölgeden aday adayı oldu. Çolak ise “Halkın partisi AK Parti'yi tercih ettim” dedi

Cihan
00:00 - 22/03/2011 Salı
Güncelleme: 00:54 - 22/03/2011 Salı
Yeni Şafak
Efsanelerin tercihi AK Parti
Efsanelerin tercihi AK Parti

Memleketi Sakarya'dan aday olması beklenen Hakan Şükür, İstanbul'u tercih etti. Türk futbolunun efsane golcüsü Hakan Şükür AKP'nin İstanbul 3. bölgeden milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Toplumun değişiklik kesimlerinden birçok isim aday adaylığı için partimize başvururken, bu isimlerden biri de Hakan Şükür oldu' denilerek şu ifadelere yer verildi:

'Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığımız tarafından belirlenen Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklaması, dün (önceki gün) 3 ayrı seçim bölgemizde çok yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yoklamaya katılan

Hakan Şükür teşkilatlarımızdan büyük destek aldı.' Şükür, temayül yoklamasında 268 aday adayı arasında en çok tercih oyu alan ilk beş isimden biri oldu” denildi.

HALKIN PARTİSİNİ SEÇTİM

Eski milli futbolcu Tanju Çolak dün AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ı ziyaret etti. Akay, Tanju Çolak'ı, AK Parti'de siyaset yapmaya davet ettiğini belirtti. Çolak da gelen tekliften mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Başka partilerden de teklif geldi, ama halkın partisi AK Parti'yi tercih ettim” dedi.



13 yıl önce