|

Evden yüksek lisans yapma fırsatı

Gazi Üniversitesi, örgün öğretime alternatif olarak üniversitelerde uygulanmaya başlanan ve mesai saatleri içinde çalışmak zorunda olanların, ev hanımları ve engellilerin de yararlanabildiği, “Uzaktan Eğitim” faaliyetlerine, Bilişim Sistemleri Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programını da dâhil etti.

Anka
00:00 - 2/07/2009 Perşembe
Güncelleme: 11:38 - 2/07/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Evden yüksek lisans yapma fırsatı
Evden yüksek lisans yapma fırsatı

Gazi Üniversitesi, programa 2009-2010 öğretim yılı Güz döneminde yeni öğrenciler almaya hazırlanırken, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Halim Soncul daha farklı konulardaki Yüksek lisans programlarının da açılması için çalışmalarına devam edildiğini bildirdi.

Prof. Dr. Soncul, örgün eğitim ile yüksek lisans yapma fırsatını yakalayamamış olanlar tarafından tercih edilen “uzaktan eğitim yüksek lisans programı”ndaki öğrencilerin derslerini, 7 gün 24 saat açık olan Öğrenim Yönetim Sistemi üzerinden takip edebildiklerini belirterek, “Bu programda öğrenciler ders içeriklerini kendi çalışma takvimlerine göre takip edebilecek ve haftalık sesli ve görüntülü sohbetler ile öğretim elemanları ve sınıf arkadaşları ile sanal ortamda bir araya gelebileceklerdir. Dersleri metin, grafik, animasyon, video ve ses desteği ile alabilecek olan öğrenciler, öğretim elemanları ve sınıf arkadaşları ile gerek mesaj gerekse forum ve sohbet ortamları sayesinde sürekli iletişim halinde bulunabileceklerdir” dedi.

Programa katılmak isteyen öğrenciler, Gazi Üniversitesi Bilişim Enstitüsü web sayfalarından detaylı bilgi edinerek, ön-kayıt yaptırabiliyorlar.

15 yıl önce