|

Fatih Terim'in cezası ertelendi

00:00 - 10/05/2012 Thursday
Güncelleme: 20:00 - 10/05/2012 Thursday
Yeni Şafak
Fatih Terim'in cezası ertelendi
Fatih Terim'in cezası ertelendi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak maçta takımın başında yer alabilecek.

Spor Toto Süper Final'in 4. haftasındaki Trabzonspor maçının ardından 3 maçlık ceza alan Fatih Terim için Galatasaray Kulübü Tahkim Kurulu'na müracat etmişti. Bugün toplanan Tahkim Kurulu, Fatih Terim'in kalan 2 maçlık cezasını 1 yıl erteledi. Böyle olunca Terim, cumartesi günkü maçta takımın başında sahaya çıkacak.


Fatih Terim: Cezanın ertelenmesi isabetli bir karar


Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim, Tahkim Kurulu'nun kalan 2 maçlık cezasını bir yıl süreyle ertelemesini isabetli bir karar olarak yorumladı.


Bugün Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına gelerek Tahkim Kurulu'nda savunmasını veren Terim, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.


Verilmiş olan kararı isabetli olarak değerlendiren tecrübeli hoca, "Olumlu bir karar çıktı. Bizde cumartesi günü olmamız gereken yerde görev yapacağız. İsabetli bir karar alındı. Zaten biz bir maç cezamızı çekmiştik. Biz cezanın iptalini değil ertelemesini talep etmiştik. Kurul sağ duyulu davrandı ve cezayı bir yıl erteledi. Bir dahaki sefere olursa double ceza çıkacak." dedi.


Bir gazetecinin "Aziz Yıldırım'ın sizi locasında ağırlamak istedi. Bununla ilgili ne demek istersiniz ?" sorusuna ise Fatih Terim, "Bana gelen birşey yok. Şimdi ceza ertelendiği için olmam gereken yerde olacağım." cevabını verdi.


Tecrübeli teknik adam, sezon başından beri sağ duyulu davranmaya çalıştıklarına vurgu yaparak, "Zaten biz sezon başından beri bize yapılan herşeyi kabulleniyoruz. Cumartesi günü centilmence merakla beklenen bir maç olur." diye konuştu.


(CİHAN)

12 years ago