|

Film gibi aşkta kötü son

İha
00:00 - 25/05/2008 الأحد
Güncelleme: 12:04 - 25/05/2008 الأحد
Yeni Şafak
Film gibi aşkta kötü son
Film gibi aşkta kötü son

Bursa'da, sevdiği kızı 16 yaşındayken kaçıran ancak mahkeme kararıyla ayrılmak zorunda kalan Bursalı Feridun İvdil'in (41), 6 yıl sonra tekrar kaçırarak evlendiği Özbekistan uyruklu eşi Gülçin İvdil (24) evi terk etti. Eşinden 16 gündür haber alamayan Feridun Evdil, hayat arkadaşının bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

Filmlere konu olacak olan aşk, Feridun İvdil'in 8 yıl önce bir tekstil fabrikasında çalışan Gülçin ile tanışması ile başladı. Bir süre aşk yaşayan İvdil'in evliliklerine, Gülçin'in ailesi karşı çıktı. Buna rağmen sevdiği kızı kaçırdıktan sonra ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan İvdil'in mutluluğu 4 ay sürdü. Gülçin'in ailesinin şikayetçi olması üzerine genç kız, mahkeme tarafından İvdil'in yanından alınarak, ailesine geri verildi. Ayrılık acısı üzerine bunalıma giren İvdil, sevdiğine kavuşamamanın

verdiği acıyla defalarca ölmek istedi.

Defalarca intihara teşebbüs eden ancak her seferinde kurtarılan çılgın aşık, son olarak sevdiği kızın izini bulmayı başardı. Ardından yaklaşık 6 yıl boyunca mektuplaşan İvdil 2006'nın ocak ayında sevgilisi yerine kayın validesini kaçırmaya kalkışınca hayalleri de suya düştü. Kayınpederi ve kayınbiraderi tarafından darp edilen İvdil, Gençosman postanesi yanındaki üst geçidinden otoyola atlayıp ölmek istedi.

Ancak gözlerini şehir merkezinden 45 kilometre uzaktaki İnegöl İlçesi'nde açan İvdil, "Kamyon şoförü beni kasada gördüğünde 'sen burada ne arıyorsun' dedi. Bende köprüden atladığımı ancak kasanın içine düştüğümü söyledim. Ayağımın kırıldığı fark edince bana inanıp ambulans çağırıp hastaneye kaldırdı" dedi.

Hastanede yattığı sırada Gülçin'in "Gel beni kaçır" dediğini iddia eden İvdil, " Bunun üzerine hastaneden çıkarak alçılı bacağımla kızı kaçırdım. Valiliğe giderek yardım istedim. Bunun üzerine bize yardım ettiler. Ardından 05 Aralık 2006 tarihinde kıyılan nikah ile dünyaevine girdik" diye konuştu.

Yıllardır özlemini duyduğu sevgilisine kavuşan İvdil'in evlendikten 1 yıl sonra Alahattin ismini verdikleri bir erkek çocukları dünyaya geldi. Mutluluktan adeta uçan İvdil'in bu mutluluğu uzun sürmedi. Uğruna defalarca ölmeyi göze aldığı eşinin evi terk etmesi üzerine mutluluğu kabusa dönüşen çılgın aşık, 1.5 yaşındaki oğlu ile birlikte eşini bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Eşinin hiçbir şey söylemeden, evi terk etmesine bir anlam veremediğini söyleyen aşık, eşinden gerekirse yeniden evlenebilmek için boşanacağını söyledi. Diğer yandan Gülçin İvdil'in ailesini de polise başvurarak kızlarından 16 gündür haber alınamadıklarını için kayıp ilanı verdikleri öğrenildi.

٪d سنوات قبل