|

Fren yerine gaza basınca ciple iş hanına girdi

Cihan
00:00 - 17/03/2007 Cumartesi
Güncelleme: 09:33 - 17/03/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Fren yerine gaza basınca ciple iş hanına girdi
Fren yerine gaza basınca ciple iş hanına girdi

Beyoğlu'nda, başka bir araca yol vermek isterken yanlışlıkla fren yerine gaza basan sürücü, cipiyle iş hanına girdi. Demir parmaklıkları parçalayarak hana giren cipin çarptığı bir kadın, ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre kaza, saat 14:00 sularında Beyoğlu Küçük Parmak Sokak'ta meydana geldi. Sokakta işyeri bulunan Ramazan Kızılırmak, başka bir araca yol vermek için yakınına ait 34 VUT 82 plakalı cipi çalıştırdı. Otomatik vitesli olan araçta fren yerine gaza basan kızılırmak, önce o sırada yoldan geçmekte olan Emine Alp isimli kadına çarptı. Cip, daha sonra önündeki demir parmaklıkları kırarak Afrika Han'a girdi.

Otomobilin çarptığı yaralı Alp'e ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. Yaralı kadın olay yerine gelen ambulansa konularak Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada başka yaralanan olmazken cipin ön tarafı tamamen parçalandı. Otomobilin çarptığı demir parmaklıklar da hurdaya döndü.

Görgü tanıkları, cipin aniden fırlayarak önce kadına ardından da iş hanının demir kapısına çarptığını söyledi. Büyük şaşkınlık yaşayan sürücü Kızılırmak ise ne olduğunu anlamadığını söyledi. Kızılırmak, başka bir araca yol vermek isterken aracın aniden fırladığını belirtti.

17 yıl önce