|

Gişe kuyruğunda klasik müzik

Antalya Sosyal Güvenlik Müdürlüğünde gişe sırası bekleyen vatandaşlara DSO'da görev yapan sanatçılarca klasik müzik dinletisi sunuluyor.

Aa
00:00 - 15/08/2012 Çarşamba
Güncelleme: 16:35 - 15/08/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Gişe kuyruğunda klasik müzik
Gişe kuyruğunda klasik müzik

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Selim Erol, gazetecilere yaptığı açıklamada, Devlet Senfoni Orkestrası ile yaptıkları görüşmeler sonucunda her hafta çarşamba günü klasik müzik dinletisi sunulmasına karar verdiklerini söyledi.

Saat 14.00 ile 16.00 arasında 'Vatandaş odaklı hizmet' anlayışı kapsamında müdürlük personeli ile vatandaşlara yönelik düzenlenen dinletinin oldukça faydalı olacağına inandığını ifade eden Erol, 'Müdürlüğü günde ortalama 5 bin kişi ziyaret ediyor. Proje sayesinde vatandaşlar sıkılmadan sıralarını bekleyecek. Klasik müziğin tanıtımına da katkı sağlamış olacağız' dedi.

SGK'ya gelen vatandaşların hayatlarının zor dönemlerini yaşadığını vurgulayan Erol, 'Müdürlüğümüze ya emekli olacaklar ya da hastalıkla uğraşanlar geliyor. Hayatlarının en zor dönemlerinde onları mutlu etmek için müzik dinletisi yapıyoruz. Umarım bu uygulama diğer devlet kurumlarına da örnek olur' diye konuştu

12 yıl önce