|

Haydarpaşa'da ana hat tren seferleri başladı

Haydarpaşa Garı'nda çıkan yangının söndürülmesi ardından ana hat tren seferleri başladı. Haydarpaşa Garı çıkışlı bölgesel ve banliyö trenleri ise ikinci bir emre kadar sefer yapmayacak.

Aa
00:00 - 28/11/2010 Pazar
Güncelleme: 21:12 - 28/11/2010 Pazar
Yeni Şafak
Haydarpaşa'da ana hat tren seferleri başladı
Haydarpaşa'da ana hat tren seferleri başladı

TCDD Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın, Haydarpaşa Tren Garı'nda ana hat tren seferlerinin başladığını bildirdi.

Apaydın, Haydarpaşa Tren Garı'nda çıkan yangın nedeniyle durdurulan ana hat tren seferlerinin, saat 20.00'den itibaren normal seyrine döndüğünü kaydetti.

İstanbul çıkışlı 'Van Gölü', 'Anadolu', 'Fatih' ve 'İç Anadolu Mavi' ana hat trenlerinin bugünkü seferlerini, yangın nedeniyle biraz gecikmeli de olsa yapacaklarını belirten Apaydın, söz konusu yolcuların, yangın nedeniyle Haydarpaşa Tren Garı'na yolcu kabul edilmediği için Söğütlü Çeşme İstasyonu'ndan trenlere binebileceklerini söyledi.

Apaydın, Haydarpaşa Garı'ndan bugün hareket edecek trenler için bileti bulunan ancak yangın nedeniyle seyahat edemeyen yolcuların biletlerini, TCDD Genel Müdürlüğü iş yerlerinden kesintisiz iade edebileceklerini veya başka bir tarih için değiştirebileceklerini de bildirdi.

Ana hat trenlerinin bundan sonraki seferlerinin normal seyrinde devam edeceğini vurgulayan Apaydın, 'Ancak bölgesel ve banliyö trenleri ikinci bir emre kadar sefer yapmayacak' diye konuştu.


13 yıl önce