|

İşte bugünkü gazete manşetleri

Yeni Şafak'ın bugünkü manşetinde "Sarı Levent'e örtülü baskın" başlıklı haber yer alıyor.

Yeni Şafak
00:00 - 13/01/2010 Çarşamba
Güncelleme: 08:20 - 13/01/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
İşte bugünkü gazete manşetleri
İşte bugünkü gazete manşetleri

Yeni Şafak'ın bugünkü manşetinde "Sarı Levent'e örtülü baskın" başlıklı haber yer alıyor.


Yeni Şafak Gazetesi: Sarı Levent'e örtülü baskın

Ergenekon'un finans kaynaklarının peşine düşen savcılar, "Jandarma'nın örtülü ödeneğinden 7,5 milyon lira kullanıldı" iddiaları üzerine Levent Ersöz'le bağlantılı 12 adrese baskın yaptı.


Hürriyet Gazetesi: MİT 7 yıl izlemiş

Afganistan'da 7 CIA ajanının öldüğü saldırıyı gerçekleştiren canlı bomba Belavi'nin 1995'te eğitim için Türkiye'ye geldiği, Ankara'da kaldığı süre içinde İBDA-C ile bağlantısının tespit edilerek fişlendiği ortaya çıktı.


Sabah Gazetesi: "Alçak" tezgah

Dışişleri Bakan Yardımcısı, nezaket ziyareti yapan Tel Aviv elçimiz Çelikkol'u kendisinden alçakta bir koltuğa oturttu İsrailli yetkili Ayalon, Çelikkol'un elini sıkmadı, odada bayrak da yoktu. Ve ayıp oturma biçimini İbranice anlattı.


Radikal Gazetesi: Ortaçağ tepkisi

Türkiye Büyükelçisi, İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı'nın diplomatik terbiyesizliğine maruz kaldı. Ayalon, Çelikkol'u alçak yere oturtup basına 'O alçakta, biz yüksekteyiz, sadece İsrail bayrağı var ve gülmüyoruz' dedi. Ayalon özrü reddetti, İsrail Dışişleri 'Türkiye ahlak dersi veremez' çıkışı yaptı.


Star Gazetesi: "Alçak" diplomasi

İsrail Dışişleri'nin Büyükelçi Çelikkol'a yaptığı saygısızlık Dışişleri'nden tepki gördü: 'Ayniyle karşılık vermeyiz'. Haddininizi bilin. Telafi edici adım ve özür bekliyoruz.


Habertürk Gazetesi: Özür dile rezil

İsrail Dışişleri Bakanı Liberman, yardımcısıyla Tel Aviv büyükelçisine pusu kurup aşağlamaya çalıştı. Ankara, özür gelmezse elçiyi çekecek.


Zaman Gazetesi: Aynı oyunu Menderes'e de Turgut Özal'a da oynadılar

Başbakan Tayyip Erdoğan, son günlerde medyada tartışılan 'sivil darbe, tek parti rejimi, sivil faşizm' iddialarına sert çıktı.


Vakit Gazetesi: ATÖ Ağası

Ergenekon davasının tutuklu sanığı Mehmet Haberal, 169 gündür kaldığı hastanede "ağalar" gibi ağırlanıyor. Duruşmalardan kaçan ve ifade vermeye gitmeyen Haberal'ın kaldığı odada demir parmaklık bile bulunmuyor.


Taraf Gazetesi: Savcılar darbe parasının izinde

Örtülü ödenekten harcanan 7 milyon liranın izini süren Ergenekon Savcıları, Eruygur'un da aralarında bulunduğu 5 kişiyi sorguya çağırdı.


Milliyet Gazetesi: Sersemlik

İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı'nın, “Kurtlar Vadisi” dizisine tepki için önceki gün parlamentoya çağırdığı Büyükelçi Çelikkol ile görüşmesinden önce gazetecilere İbranice “Bizim yüksek, onun daha alçak bir koltukta oturduğuna dikkat çekerim” demesi Ankara ile Tel Aviv arasında gerginliğe neden oldu.


Cumhuriyet Gazetes: İsrail'le ipler kopuyor

İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayalon'un Kurtlar Vadisi dizisine tepkisini iletmek üzere çağırdığı Türk Büyükelçi Çelikkol'a hakarete varacak davranışlarda bulunması Ankara'yı kızdırdı. Dışişleri Bakanlığı'na çağrılan İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gabi Levy'e, “Herkes haddini bilmeli” mesajı verildi.


Vatan Gazetesi: Küstahlık

İsrail'in aşırı sağcı dışişleri Bakanı Lieberman 'Türk Büyükelçisi'ni aşağılayın' talimatı verdi, yardımcısı görüşmeye çağırdığı elçimizi kapısında bekletti, elini sıkmadı ve daha alçak bir koltuğa oturttu.


Posta Gazetesi: 'Haddinizi bilin'

İsrail Dışileri Bakan Yardımcısı Ayalon görüşmek için çağırdığı Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Çelikkol'a benzeri görülmemiş bir tuzak kurdu.


Tercüman Gazetesi: Yutacak mıyız?

Tel Aviv Büyükelçisi Çelikkol'un aşağılanması ve Türkiye'ye yönelik "Siz kimsiniz" şeklindeki ima, İsrail ile ipleri iyice gerdi.


14 yıl önce