|

İşte eğitime ara verilen iller

Ajanslar
00:00 - 18/02/2008 Pazartesi
Güncelleme: 15:11 - 18/02/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
İşte eğitime ara verilen iller
İşte eğitime ara verilen iller

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde taşıma merkezi konumundaki ilköğretim okulları bugün tatil edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Çelik, yaptığı açıklamada, ilçenin kırsal alanında yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle taşıma merkezi konumundaki 24 ilköğretim okulunda bugün eğitime ara verildiğini bildirdi.





Bu arada Siverek'te kar yağışı nedeniyle yaklaşık 50 köy ve mezra yolunun ulaşıma kapalı olduğu ve Köylere Hizmet Götürme Birliğiekiplerinin kapalı köy yollarını açamaya çalıştığı belirtildi.


OKULLAR İSE 2 GÜN TATİL EDİLDİ

Giresun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelerdeki bazı okullar bugün, Doğankent ilçesindeki okullar ise 2 gün tatil edildi.



Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yörede 2 gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelerdeki bazı okulların bugün, Doğankent ilçesindeki okullarının ise 2 gün tatil edildiği belirtildi. İl merkezinde taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitime bir gün ara verildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Yoğun kar yağışı dolayısıyla Yağlıdere ilçesinde ilköğretim okulları, Tirebolu ilçesinin Aşağıboynu yoğun, Yukarıboynuyoğun ile Kovanpınar köyleri, Şebinkarahisar ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar, Piraziz ilçesinin Tepeköy ve Güneyköy köylerindeki okullar, Keşap ilçesinin Karabulduk beldesi ve Çamlıca köyü ilköğretim okulları, Güce ilçesinde ilköğretim okulları, Espiye ilçesinin Avluca, Ericek ve Yeniköy köyleri ilköğretim okulları, Dereli ilçesinde ilköğretim okulları, Alucra,Çanakçı ve Çamoluk ilçelerindeki ilköğretim ve orta öğretim okulları,Bulancak ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler için okullar bugüntatil edilmiştir. Doğankent ilçesinde ise ilköğretim ve orta öğretimokullarında eğitime 2 gün ara verilmiştir.





ISPARTA'NIN 3 İLÇESİNDE EĞİTİME BUGÜN İÇİN ARA VERİLDİ

Isparta'nın Eğirdir, Yenişarbademli ve Aksu ilçelerindeki okullarda eğitime bugün için ara verildi. Isparta Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, yaptığı açıklamada, il genelinde kar yağışının hayatı olumsuz etkilediğini bildirdi.


Yılmaz, kar yağışının etkili olduğu Eğirdir, Yenişarbademli ve Aksu ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okulların bir gün süreyle tatil edildiğini ifade etti.








16 yıl önce