|

İtfaiye söndürdü, o yakmak istedi

Aa
00:00 - 25/02/2009 Çarşamba
Güncelleme: 15:38 - 25/02/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
İtfaiye söndürdü, o yakmak istedi
İtfaiye söndürdü, o yakmak istedi

Osmaniye'de evini ateşe verip kaçan uyuşturucu bağımlısı kişinin, yangını itfaiyenin söndürdüğünü öğrenerek evi tekrar yakmak için olay yerine gelmesinin ardından tartıştığı iki kardeşi ile yeğeni tarafından bıçaklandığı ileri sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde uyuşturucu bağımlısı olduğu için hastanede bir süre önce tedavi gördüğü belirtilen Murat S. (29) evindeki eşyaları çakmakla tutuşturup kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Bunu öğrenen Murat S, evini yeniden ateşe vermek için olay yerine döndü.

Daha önce de evi yakma girişiminde bulunduğu öğrenilen Murat S, olayı haber alıp eve gelen kardeşleri Hakan S. (36), Atilla S. (38) ve yeğeni İbrahim V. (22) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Murat S, ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Murat S'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, iki kardeşi ile yeğenin gözaltına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


15 yıl önce