|

İzmir'de 4 günlük su kesintisi

Cihan
00:00 - 1/08/2009 Cumartesi
Güncelleme: 15:11 - 1/08/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
İzmir'de 4 günlük su kesintisi
İzmir'de 4 günlük su kesintisi

İzmir'in bazı bölgelerinde su kesintisi yapılacağı bildirildi. İZSU Genel Müdürlügü'nden yapılan açıklamada, Tahtalı Barajı'ndan şehre su aktaran 2 bin 200 milimetre çaplı beton boruda meydana gelen arızanın onarım çalışmaları sebebiyle su kesinti programı uygulanacağı belirtildi.



Kesinti programı, 3 Ağustos Pazartesi günü saat 09.00'dan başlayarak, çalışmaların seyrine göre en çok 4 gün sürecek. Onarım süresince vatandaşların mağdur olmaması için kesinti bölgelerine, imkanlar doğrultusunda ve şehrin genelindeki su harcamasına bağlı olarak kısmen su verilmeye çalışılacak. Beton borunun arızalı bölümünün açılmasıyla birlikte arızanın büyüklüğü ve onarım şekli kesinleşeceğinden kesinti süresi ve kapsamı tekrar ilan edilecek.


Su kesintisi uygulanacak yerler şunlar: Görece, Adnan Menderes Havalimanı, Gaziemir ilçesinin tamamı, Aktepe, Peker Mahallesi, Buca ilçesinin tamamı, Eskiizmir, Cennetçeşme, Uzundere, Limontepe, Yeşilyurt, Bozyaka, Karabağlar ilçesinin tamamı, Hatay semtinin tamamı, Basın Sitesi, Bahçelievler, Esendere, Kadifekale semtinin tamamı, Eşrefpaşa, Çimentepe ve Ballıkuyu.



15 yıl önce