|

Kamalak: CHP'yi bu millet mühürledi

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Emin olun CHP'yi bu millet mühürlemiştir. CHP tek başına hiçbir zaman gelemez" dedi.

Aa
00:00 - 21/07/2013 Pazar
Güncelleme: 22:41 - 21/07/2013 Pazar
Yeni Şafak
Kamalak: CHP'yi bu millet mühürledi
Kamalak: CHP'yi bu millet mühürledi

Kamalak, Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen iftarın ardından yaptığı konuşmada Türkiye'nin de içinde bulunduğu İslam ülkelerinin sınırlarını kendilerinin çizmediğini belirtti.

Kamalak, misakımilli sınırları içerisinde yer alan Musul, Kerkük, Batı Trakya gibi yerlerin Türkiye sınırları içerisinde bulunmadığını hatırlatarak "Bu sınırları tabiri caizse babanızın katilleri çizdi. Osmanlı'yı paramparça eden küresel emperyalizmle ırkçı siyonizmin temsilcileri çizdi" diye konuştu.

"Batı'nın bir bakıma dünyanın kabadayısı durumunda olduğunu" ifade eden Kamalak, "Bunlar gittikleri yerlere en fazla Irak'ta götürdükleri kadar demokrasi, insan hakları ve özgürlük götürmektedirler" görüşünü aktardı.

Batı ülkelerinin tarım döneminde senyörlerin emrinde, kölelerin emeğine ihtiyaç hissettiğini ve kölelerin başına da kölelerden bir şef tayin ettiklerini anlatan Kamalak, şöyle devam etti:

"O senyörlerin yerini şimdi küresel emperyalistler, ırkçı siyonizm almıştır. Köle şeflerinin yerini de paramparça ettikleri İslam coğrafyasındaki, genel olarak ifade ediyorum, yöneticiler almıştır. Bütünü desem belki birileri alınır, gücenir. Bakmayın siz onlara kral, emir, sultan, başbakan, cumhurbaşkanı dediklerine. Aslında dünün köle şefleri şu gün yazık ki İslam alemine hükmediyor."

Mısır'daki gelişmeleri de değerlendiren Kamalak, Cumhurbaşkanı Mursi'nin demokratik seçimle iktidara geldiğini belirterek, "Demokrasi Batı için bu kadar önemliyse neden darbe yaptırıyor" diye sordu

Mısır'da ordunun yönetime el koymasıyla 27 Mayıs 1960 darbesi arasında bağlantı olduğunu savunan Kamalak, Batı'nın izni ve küresel emperyalizm desteği olmadan gelişmekte olan ülkelerde darbe yapılmasının mümkün olmayacağını dile getirdi. Kamalak, "Darbenin asıl sahibi onlar, bu sebepledir ki darbeye 'darbe' bile diyememektedirler" ifadesini kullandı.

Kamalak, bir kısım siyasilerin sağ seçmene seslenirken "Sakın bölünmeyin, CHP gelir" şeklinde ifadeler kullandığını savunarak, şunları kaydetti:

"Emin olun CHP'yi bu millet mühürlemiştir. CHP tek başına hiçbir zaman gelemez. Kim gelir? Milli görüş gelir. O zaman Demirel'in partisi Adalet Partisi bölündü kim geldi, Milli Selamet geldi. Sonra süreç devam etti, Anavatan Partisi bölündü kim geldi? Refah geldi. Şimdi AK Parti de bölünecek Saadet gelecek."

AK Parti ile CHP arasında sadece renk farkı olduğunu iddia eden Kamalak, "CHP pirincin içindeki siyah taş ise AKP de beyaz taştır" diye konuştu.


11 yıl önce