|

'Kardeşi ile problemleri vardı'

Aa
00:00 - 2/06/2009 الثلاثاء
Güncelleme: 14:16 - 2/06/2009 الثلاثاء
Yeni Şafak
'Kardeşi ile problemleri vardı'
'Kardeşi ile problemleri vardı'

Adana'da bir apartman dairesinde öldürülen 8 kişinin arasında bulunan ebe hemşirenin görev yaptığı Küçük Dikili Beldesi Sağlık Ocağının doktoru Soner Eroğlu, "Nalan hemşire, ağır başlılığı ve çalışkanlığıile kısa sürede herkesin sevgisini kazandı" dedi.

'KISA SÜREDE HERKESİN SEVGİSİNİ KAZANDI'

Dr. Eroğlu, yaptığı açıklamada, Nalan Yüksel'in,ebe-hemşire olarak Yeşilevler Toplum Sağlığı Merkezinden yaklaşık 1-1,5 ay kadar önce görevlendirme sonucu Küçük Dikili Beldesi Sağlık Ocağına geldiğini ifade etti.


Dr. Eroğlu, Nalan hemşirenin, ağır başlılığı ve çalışkanlığı ile kısa sürede herkesin sevgisini kazandığını söyledi.Nalan hemşirenin, dün mesaisinde olduğunu herhangi bir mutsuzluk ya dastres gözlemlemediklerini, ancak bu sabah mesaiye gelmeyince endişeyekapıldıklarını belirten Dr. Eroğlu, şöyle konuştu:



"Nalan hemşire göreve gelmeyince en yakın mesai arkadaşı olan kurumda görevli Şerife hanım telefonla evini aradı, ancak uzun süre cevap alamayınca endişelerimiz arttı. Çünkü 10-15 dakika gecikecek olsa bile bizi mutlaka arar mazeretini bildirir ve izin isterdi. Bu yüzden, evine arkadaşlarıyla birlikte bende gittim. Tabii bu arada polise de haber verdik. Polisin izni ile kapıyı çilingir yardımıyla açtırdık. Gördüğümüz manzara tam bir faciaydı.


"Dr. Eroğlu, Nalan hemşirenin iki çocuğunun bulunduğunu, bu çocuklardan birinin üniversite sınavına hazırlandığını belirterek, "İşine bağlı olduğu kadar çocuklarına da çok düşkün bir anneydi. Oğlunun üniversite sınavına gireceği için yaşadığı heyecana hepimiz tanık oluyorduk. Çok üzgünüz, başımız sağ olsun"dedi.



Bu arada, Nalan hemşirenin mesai arkadaşları ise onun erkek kardeşi ile problemi olduğunu bildiklerini belirterek, "Sanırız Nalan hemşire bir ev satın almış, ama tapusunu kardeşinin üzerine yapmış, parasını Nalan hemşirenin ödemesine rağmen kardeşinin evi boşaltmasını istediğini söylüyor ve bundan yakınıyordu, bunun dışında da her hangi bir problemi yoktu" dediler.




Sabah saatlerinde Huzurevler Mahallesi 142 Sokak'taki bir apartmanın 11'inci katındaki dairede, ebe hemşire Nalan Yüksel, baba İbrahim Yüksel (64),anne Günay Yüksel (62), 6 yaşındaki Vedat Yüksel, lise öğrencisi Halil İbrahim Kopar (17), ÖSS'ye hazırlanan Arif Kopar (19), kardeşinin eşi Gül Yüksel ve kardeşi Ali Yüksel'e ait cesetler bulunmuştu.

٪d سنوات قبل