|

Karşılıksız aşk cinneti

Bağcılar'da ağabeylerinin gömlek atölyesinde çalışan 16 yaşındaki Gülistan Tosun'dan aşkına karşılık bulamayan 18 yaşındaki Aziz Bozan atölyeyi ruhsatsız tabancayla basıp dehşet saçtı. İki ağabeyini ve Gülistan Tosun'u öldüren Aziz Bozan, bir ağabeyini de yaraladıktan sonra intihar etti

Oktay Yıldırım
00:00 - 4/12/2012 Salı
Güncelleme: 22:46 - 3/12/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Karşılıksız aşk cinneti
Karşılıksız aşk cinneti

Aziz Bozan, üvey ağabeylerinin sahibi olduğu Bozan Gömlekleri'nde çalışıyordu. Gülistan Tosun da işyerinin kesimhanesinde görevliydi. Aziz Bozan'la Gülistan Tosun arasında gönül ilişkisi oldu. Aziz Bozan'ın ailesi Gülistan Tosun'u ailesinden istedi. Aile evliliğe razı oldu ancak yaşı küçük olduğu için beklemek istediklerini söyledi. Birkaç gün sonra, Aziz Bozan tartıştığı Gülistan Tosun'u atölyede tokatladı. Araya giren büyük ağabey Mehmet Bozan, Aziz Bozan'ı, 'Git biraz kendine gel' diyerek memleketleri Adıyaman'a gönderdi.

GURURUNA YEDİREMEDİ

1 aydır Adıyaman'da bulunan Aziz Bozan dün saat 11.00'de gömlek atölyesine geldi. Gülistan Tosun'la konuşmak istedi. Gülistan Tosun, 'Seni istemiyorum' deyince Aziz Bozan tarafından bir kez daha tokatlandı. Gülistan Tosun üst kattaki mağaza bölümüne kaçtı. Mağazada üvey ağabeyleri Abdullah Bozan (25), Şeyhmus Bozan (22) ve Mehmet Bozan (32) vardı. Aziz Bozan araya giren ağabeylerine ateş açtı, Gülistan Tosun'u başından vurduktan sonra son kurşunu da kendi başına ateşledi.

AMBULANSTA CAN VERDİLER

Çalışanların ihbarı üzerine atölyeye çok sayıda ambulans gönderildi. Abdullah Bozan, Gülistan Tosun ve Aziz Bozan hastaneye kaldırılmak istenirken hayatını kaybetti. Mehmet Bozan da tedaviye alındığı Bağcılar Medicine Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Saldırıdan hafif yaralı olarak kurtarılan Şeyhmus Bozan da aynı hastanede tedaviye alındı. Bozan Ailesi'nin yakınları, psikolojik sorunları bulunan Aziz Bozan'ın üvey ağabeyleriyle arasının pek iyi olmadığını iddia etti.


11 yıl önce