|

Kazadan sonra kavga: 1 ölü 4 yaralı

Adana''nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazanın ardından çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 4 kişi de yaralandı.

İha
00:00 - 16/04/2014 mercredi
Güncelleme: 10:06 - 16/04/2014 mercredi
Yeni Şafak
Kazadan sonra kavga: 1 ölü 4 yaralı
Kazadan sonra kavga: 1 ölü 4 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Varsaklar Mahallesi Yiğit Sokak üzerinde seyreden iki otomobilin aynaları bir birine değmesi sonucu kırıldı. Her iki otomobilde bulunanlar araçlardan inerek önce tartıştılar. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre A.T. yanında bulundurduğu tabanca ile Ç. Ç. (22), M. Ö. (22), O.Ü.(40) M. C. (20) ve S. E.''nin (25) üzerine ateş ederek olay yerinden otomobili ile kaçtı.

Yoldan geçen bir kişi yolun içerisinde yatan şahısları kamyonete bindirerek Kozan Devlet Hastanesine getirdi. Kozan Devlet Hastanesi''nde tedavi altına alınan yaralılardan Ç. Ç. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Murat Ö. ameliyata alınırken O. Ü., M. C. ve S. E. tedavilerinin ardından ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yaralıların hastaneden polis aracına binerken birinin eliyle tabanca işareti yapması dikkat çekti.

Polis, hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemi alırken hayatını kaybeden Ç. Ç.''ın cenazesi morga kaldırıldı. Hastaneye gelen Ç.''ın yakınları sinir krizleri geçirdi.

Ceset, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Karıştığı maddi hasarlı kaza sonrasında 1 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olduğu öğrenilen A.T.''nin her yerde arandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

il y a 10 ans