|

Kesik bacak cinayetinden ikinci Münevver olayı çıktı

Bursa'da bir çöpte bulunan kesik bacakların 25 yaşındaki Sevgi Taşkın'a ait olduğu tespit edildi. Polis cinayet zanlısı olarak genç kadının sevgilisini gözaltına aldı.

Aa
00:00 - 10/11/2010 Çarşamba
Güncelleme: 02:36 - 10/11/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Kesik bacak cinayetinden  ikinci Münevver olayı çı
Kesik bacak cinayetinden ikinci Münevver olayı çı

Bursa'da yürütülen kesik bacak cinayetine ilişkin soruşturmada, İstanbul'da Cem Garipoğlu tarafından işlenen Münevver Karabulut cinayetini anımsatan bir tablo ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, 29 Temmuz 2010'da merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Konak Caddesi'nde özel temizlik firmasına ait araçla çöp toplayan görevlilerce bir apartmanın önündeki çöp konteynerinin boşaltılması sırasında bulunan bacakların 25 yaşındaki Sevgi Taşkın'a ait olduğu tespit edildi.

KATİLİYLE 2 YIL BİRLİKTE YAŞAMIŞ

Evli olan ancak eşinden ayrı yaşayan Bülent K. (31) ile 2 yıldır birlikte yaşadığı belirtilen Taşkın'ın bir çocuğunun bulunduğu, ayrıca yakınlarının genç kadın hakkında 16 Eylülde Nilüfer Polis Merkezine kayıp ihbarında bulundukları öğrenildi. Cinayetle ilgili olarak zanlı restorant işletmecisi Bülent K'nın babası ve kardeşinin de gözaltına alındıkları belirtildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Bürosu ekiplerinin, zanlının Beşevler Mahallesi Güneş Caddesi Güneş Sitesi'nde yaptıkları aramada genç kadına ait özel eşyalar bulunduğu bildirildi.


POLİS DİĞER PARÇALARI ARIYOR

Kovuşturmayı yürüten polis genç kadının cesedinin kayıp parçaları ile ilgili çalışma yürütüyor. Zanlının kadını parçaladıktan sonra, parçaları kentin muhtelif yerlerinde çöpe atmış olabileceği üzerinde duruluyor.



13 yıl önce