|

Köprüden atladı burnu kanamadı

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan Serdar Abdurrahman Taşkın mucize eseri hafif yaralı olarak kurtuldu. Taşkın, denize düştüğü yerin yakınlarında bulunan bir tekne tarafından kurtarılarak Ortaköy sahiline çıkarıldı.

İstanbul
00:00 - 29/01/2009 Perşembe
Güncelleme: 02:07 - 29/01/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Köprüden atladı burnu kanamadı
Köprüden atladı burnu kanamadı

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan 32 yaşındaki Serdar Abdurrahman Taşkın, hafif yaralı olarak kurtuldu.Üzerindeki montun paraşüt işlevi gördüğü söylenen Taşkın'ın sadece kolu kırıldığı tespit edildi. Edinilen bilgiye göre, saat 10.30 sıralarında motosikletiyle Boğaziçi Köprüsü'ne gelen 32 yaşındaki Serdar Abdurrahman Taşkın, korkuluklarından aşağı atladı. 60 metre yükseklikten düşen Taşkın, giydiği mont paraşüt işlevi görünce denize yavaşça düştü. Taşkın, denize düştüğü yerin yakınlarında bulunan bir tekne tarafından kurtarılarak Ortaköy sahiline çıkarıldı.Olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Serdar Abdurrahman Taşkın'ın röntgeni çekildi. Röntgen sonucuna göre Taşkın'ın kolunun kırıldığı görüldü.Taşkın, tedavi altına alındı.

NİYE ATLADIN SORULUR MU

Bu arada, olayı anlatan ve Ortaköy'de balıkçılık yapan Süleyman Güven, Taşkın'ın belediyeye ait bir tekne ile denizden alınarak Ortaköy iskelesinden çıkartıldığını söyledi. Taşkın'ın sağlık durumunun iyi olduğunu, hatta ambulansa yürüyerek gittiğini söyleyen Güven, “Ambulansa binerken konuştu. Köprüye motorsikletle gelmiş ve atlamış. Hatta 'Niye atladın?' diye sorduğumuzda bize kızdı. 'Bu sorulur mu kardeşim? Geldim atladım' dedi. Sonra hastaneye götürdüler” şeklinde konuştu.Taşkın neden intihar girişiminde bulunduğu henüz netlik kazanmazken yakınları hastanede taburcu olmasını bekliyor. Köprüden atlayıp sağ kalan 12. kişi olduğu bildirildi.


Montu paraşüt gibi indirdi

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan Serdar Abdurrahman Taşkın hafif yaralı olarak kurtuldu. Taşkın'ın paraşüt etkisi yapan montu sayesinde hayatta kaldığı sanılıyor. Yetkililer, Taşkın'ın montunun paraşüt etkisi yaparak suya yumuşak inmesi nedeniyle sağ kurtulmuş olabileceğini bildirdi. Taşkın'ın Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğu ve Mecidiyeköy'de bir şirkette çalıştığı öğrenildi. Taşkın, köprüden atlayıp hayatta kalan 12. kişi oldu.




15 yıl önce