|

Küçükçekmece'de kaza: 1 ölü

Cihan
00:00 - 18/02/2009 Çarşamba
Güncelleme: 09:19 - 18/02/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Küçükçekmece'de kaza: 1 ölü
Küçükçekmece'de kaza: 1 ölü

Küçükçekmece'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 00.10 sıralarında D-100 Karayolu Sefaköy mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre 34 LA 359 plakalı Volkswagen marka otomobili ile Topkapı yönünde ilerlemekte olan Mobilyacı Ali Gülçiçek (35), Atatürk Havalimanı kavşağına giden yol ayrımından yan yola geçmek için aniden manevra yaptı. Ani hareket sonrası yol ayrımındaki plastik dubaları parçalayıp yan yola savrulan otomobile, bu esnada aynı istikamette seyreden Tuncay A. idaresindeki 78 YA 444 plakalı kamyon ortadan çarptı. Kaza sonucu otomobil içinde sıkışan sürücü Ali Gülçiçek olay yerinde hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin araçtan çıkarttığı ceset, ambulansla Özel Rumeli Hospital morguna kaldırıldı.


Otomobilin sağ şeritten bir anda önüne geçtiğini anlatan kamyon şoförü Tuncay A., suçsuz olduğunu savundu. Olay sırasında yoldan geçmekte olan bazı sürücüler de kazada ölen sürücünün aniden manevra yaparak kamyonun önüne çıktığını söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Tuncay A.'yı gözaltına alarak karakola götürdü. Gülçiçek'in kullandığı otomobilin hız ibresinin 100 kilometrede takılıp kaldığı görüldü.


Kaza yapan araçların olay yerinden çekilmesiyle, sıkışan trafik de normale döndü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



15 yıl önce