|

Lisede bıçaklı kavga olağan karşılandı

Bahçelievler'de lise öğrencilerinin bıçaklı kavgasında yaralanan K. C. hastane çıkışında “Ufak bir tartışmadan oldu. Önemli bir şey yok” dedi.

İha
00:00 - 17/03/2007 Cumartesi
Güncelleme: 09:16 - 17/03/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Lisede bıçaklı kavga olağan karşılandı
Lisede bıçaklı kavga olağan karşılandı

Bahçelievler'de lise öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada bir öğrenci ayağından yaralandı. Yaralı öğrenci polis ekipleri tarafından hastaneye sevk edilirken, arkadaşlarını ziyarete gelen öğrencilerin rahat tavırları dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre Çobançeşme Lisesi 2. sınıfa giden C.K., okul çıkışında F.I. ile okul önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından kavga etmeye başlayan ikiliden F.I. bıçağını çekerek C.K'yi bacağından yaraladı. Bu olayın ardından F.I. kaçtı. C.K. olayın ardından yaklaşık 3 saat yaralı halde bekledi. Daha sonra C.K. polisi arayarak bıçaklandığını söyledi. Bunun üzerine C.K.'yi alan polis ekipleri Özel Hayrünnisa Hastanesi'ne getirdi. Olayın ardından hastaneye akın eden C.K ile arkadaşları arasında yaşanan diyaloglar ve tavırlar ise dikkat çekti. Olayı öğrenir öğrenmez hastaneye koşan K.C.'nın annesi, çocuğunun arkadaşlarına sitemde bulundu.

Polis olayla ilgili öğrencilerden bilgi almaya çalışırken, K.C. hastane çıkışında “Ufak bir tartışmadan oldu. Önemli bir şey yok” sözleri okuldaki şiddet olaylarının ne derece olağan karşılandığı gözler önüne serdi.

Polis, olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen F.I.'yı yakalamak için araştırma başlattı.

17 yıl önce