|

Malatya'da feci kaza: 5 ölü

Aa
00:00 - 2/01/2010 Cumartesi
Güncelleme: 13:46 - 2/01/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Malatya'da feci kaza: 5 ölü
Malatya'da feci kaza: 5 ölü

Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki trafik kazasında 5 kişi öldü, 14 kişi yaralandı. Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinden Malatya'ya gelen minibüs ile karşı yöne seyir halindeki tır, Erkenek Tüneli yakınlarında çarpıştı. Kazada, minibüste bulunan 5 kişinin öldüğü, 14 kişinin de yaralandığı öğrenildi.


Ambulanslarla Malatya'daki hastanelere kaldırılan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle Malatya-Kahramanmaraş kara yolunun trafiğe kapandığı bildirildi.


Kazadan sonra verilen ilk bilgilerde 3 kişinin öldüğü 25 kişinin yaralandığı ifade edilmişti.


KAYMAKAM CEVDET ATAY: ÖLEN VE YARALANANLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENMEYE ÇALIŞILIYOR

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi yakınlarındaki gelen trafik kazasında ölen ve yaralananların kimliklerinin belirlenmeye çalışıldığı bildirildi.


Kaymakam Cevdet Atay, kesin olmamakla beraber kazada 5 ölü, 14 yaralının olduğunu belirtti. Trafik kazası nedeniyle çok üzüntülü olduklarını ifade eden Atay jandarma, polis, itfaiye ve sivil savunma ekiplerinin yolu ulaşıma açmaya çalıştıklarını söyledi. Atay, minibüste ölen 2 kişinin araçta sıkıştığını, sivil savunma ekiplerinin de minibüsü parçalayarak, onları çıkarmaya çalıştığını kaydetti.


Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin de kaza yerine Gölbaşı ve Akçadağ ilçelerinden 10 ambulans gönderildiğini, Malatya'daki hastanelerin yaralılar için gerekli önlemleri aldığını kaydetti.


Bu arada, 23 K 2308 tır ile çarpışan 58 S 0333 plakalı minibüsün hafta içinde öğrenci servisi olarak çalıştığı, ancak minibüstekilerin öğrenci olmadığı bildirildi.

14 yıl önce
default-profile-img