|

Masum Bayraktar'la hiçbir bağımız yok

01:00 - 30/03/2013 Cumartesi
Güncelleme: 17:51 - 28/04/2017 Cuma
Yeni Şafak
Masum Bayraktar'la hiçbir bağımız yok
Masum Bayraktar'la hiçbir bağımız yok

Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi, Masum Bayraktar ile Fatih Medreseleri'nin kendileriyle maddi-manevi herhangi bir bağının olmadığını duyurdu. Masum Bayraktar ve Fatih Medreseleri'ne noter aracılığıyla gönderilen ihtarnamede 'Müvekkilimin rızası dışında, ismini kullanarak tüccar ve esnaftan para toplama, öğrenci kazandırma çalışmalarınıza son verin' denildi.

RAZI DEĞİLİZ!

Yapılan işlemlerin Mahmut Hocaefendi'nin hizmetlerinin aynısı ve devamı şeklinde yansıtıldığının belirtildiği ihtarnamede, 'Müvekkilim, şahsınızdan ve çalışmalarınızdan razı olmadığını daha önce çeşitli vesilelerle çevresine ve kamuoyuna bildirdiği gibi, Fatih Medreseleri ismiyle yapılan iş ve işlemlerden de razı olmadığını çevresine ve kamuoyuna bildirmiştir' ifadeleri yer aldı.

GÜVEN ZEDELİYOR

İhtarnamede, bürokratlar, siyasetçiler, yerel yöneticiler, basın kuruluşları, gazeteciler, esnaf ve tüccarlara görüşülerek Mahmut Ustaosmanoğlu namına hareket edildiğine dikkat çekiliyor. Fatih Medreseleri'ne Mahmut Hocaefendi'nin isminin kullanılarak öğrenci velileriyle görüşüldüğü yönünde şikayetler aldıklarını, ayrıca esnaf ve tüccarlardan para toplandığının da kaydedildiği ihtarnamede bu davranışların 'Mahmut Hocaefendi ile İsmailağa Camii cemaatinin onurunu ve güvenirliğini zedelemektedir' denildi. Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin avukatı Cihat Gökdemir, Masum Bayraktar ve Fatih Medreseleri'nin bahsi geçen faaliyetlere devam etmesi halinde cezai ve hukuki tüm yasal yollara başvuracaklarını da belirtti.

#Masum Bayraktar
#Fatih Medreseleri
#razı değiliz
11 yıl önce