|

Milli futbolcuya dayak suçlaması

Milli futbolcu Umut Bulut'un eşi, kocasının dövdüğünü iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Milli futbolcu ise eşinin tazminat için böyle davrandığını savundu.

Aa
00:00 - 12/01/2010 Salı
Güncelleme: 22:51 - 11/01/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Milli futbolcuya dayak suçlaması
Milli futbolcuya dayak suçlaması

Trabzonsporlu milli futbolcu Umut Bulut'un eşi Esma Bulut, kocasının kendisini dövdüğü, boğazını sıktığı ve saçından tutarak sürüklediği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat eden Esma Bulut'un (26), 7 Ocak tarihinde babası 'Süleyman' ile Çanakkale'den Yıldızlı beldesi Sahilyolu Caddesi'nde oturduğu siteye geldiğini, ancak eşinin, babasını içeri almadığını söylediği belirtildi. Eve girdiklerinde, eşi Umut Bulut'un kendisine dövdüğünü, boğazını sıktığını ve saçından tutarak, yatak odasından salona kadar kendisini sürüklediğini öne süren Esma Bulut'un, komşularının gelmesiyle kurtulduğunu anlattığı ifade edildi.

Komşularının, Umut Bulut'un futbolcu olduğunu öğrenince polise haber vermekten vazgeçtiğini belirttiği öğrenilen Esma Bulut'un, 'can güvenliği olmadığı için evine dönemediğini' savunarak, eşi hakkında gerekli yasal işlemin yapılmasını istediği kaydedildi. Konuya ilişkin darp raporu da alan Esma Bulut'un, eşiyle aralarında geçimsizlik olduğu ve babasıyla memleketi Çanakkale'ye döndüğü öne sürüldü.


'Tazminat için yapıyor'

Eşinin kendisini dövdüğü yönündeki şikayeti üzerine bir açıklama yapan Umut Bulut, 'Şikayette öne sürülen iddialar yalan. Tazminat alabilmek için yapıyorlar' dedi. Bordo-mavili futbolcu, eşi Esma Bulut'un, Trabzon'daki evinde kendisini dövdüğü ve saçından sürüklediği yönünde savcılığa yaptığı şikayete ilişkin, avukatıyla henüz görüşmediği için bir açıklama yapamayacağını belirtti. Boşanmak için eşine açtığı bir dava olduğunu, ancak eşinin anlaşmaya yanaşmaması nedeniyle bu davanın uzun süredir devam ettiğini belirten Umut, 'Şikayette öne sürülen iddialar yalan. Tazminat alabilmek için yapıyorlar. Her şey mahkemede ortaya çıkacak' diye konuştu.



14 yıl önce