|

Minik Asu'yu annesi 3 kez öldürmek istedi

KOCAELİ (CİHAN)
00:00 - 26/08/2007 Pazar
Güncelleme: 02:03 - 26/08/2007 Pazar
Yeni Şafak
Minik Asu'yu annesi 3 kez öldürmek istedi
Minik Asu'yu annesi 3 kez öldürmek istedi

Gebze'de, psikolojik rahatsızlığı olan eşinin bebeklerini öldürmek istediğini ileri süren Yüksel Arslan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahinli'den yardım istedi.

Özel bir firmada TIR şoförü olarak çalışan Yüksel Arslan (47), kucağında 40 gün önce dünyaya gelen kızları Asu ile birlikte Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Yüksel Arslan, bebeğini Emniyet Mdürü Ali Şahinli'nin masasının üzerine bırakarak yardım istedi. Arslan, "Eşim defalarca bebeğimizi öldürmeye kalktı. Bir keresinde bebeğimizi tuvalet klozetine sokarken yakaladık. Bir kez de buzlu su banyosu yaptırdı. Son olarak eşimi Asu'nun yüzüne sinek ilacı sıkarken yakaladım" dedi.

Olayın doğruluğu üzerine, gerekli yerlerle hemen irtibata geçen Müdür Şahinli, önce rahatsız olan anne Yurdagül Arslan'ı hastanede tedavi altına alınmasını sağladı.

Polis şefkati

Minik Asu'ya Gebze Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan bayan polisler yoğun ilgi gösterdi.Psikolojik rahatsızlığı bulunan annesinin elinden 3 kez ölümden dönen Asu bebek ise, annesinin tedavisi sırasında aile yakınları tarafından bakılacak.

17 yıl önce