|

Mirac gecesinde sokakları karıştırma planı

Yasadışı grupların yarınki Mirac gecesinde de sokakları ateşe vermeye hazırlandığı tespit edildi. İstihbarat birimlerinin elde ettiği bilgilere göre provokatörler, akşam ibadet için camilere giden vatandaşları tahrik etmeye çalışacak.

İstihbarat Servisi
00:00 - 4/06/2013 Salı
Güncelleme: 23:56 - 3/06/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Mirac gecesinde sokakları karıştırma planı
Mirac gecesinde sokakları karıştırma planı

Gezi Parkı'ndaki ağaçları bahane ederek sokaklarda terör estiren çevrelerin yeni hedefi Mirac Gecesi. Mirac Gecesi'nde sokakları ateşe vermeye hazırlanan örgütlerin planını istihbarat birimleri deşifre etti. İstanbul, Ankara ve İzmir'de olayların yavaş yavaş sona ermesi provokatörleri endişelendirdi.

Sönen ateşi tekrar büyütmek isteyen çevreler yarın sokakları savaş alanına çevirmek için harekete geçti. İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışmayla, ulusalcı, ırkçı ve yasadışı örgütlerin yarın günü tüm yurtta gerçekleştirmeyi planladıkları geniş eylemlere hazırlık yaptığı ortaya çıktı.

İslam aleminin en kutsal gecelerinden biri olan Mirac Gecesi'nde tüm ülkede kitlesel şiddet eylemlerine hazırlık yapan örgütlerin, kandili kutlamak isteyen vatandaşları provoke etmeye çalışacağı da gelen bilgiler arasında.


11 yıl önce