|

Müjde beklerken ölüm haberlerini aldı

23 Nisan'a katılmak için evden ayrılan ve dönmeyen çocukları Kadir ve Yusuf için kayıp başvurusunda bulunan baba Şükrü Efetürk, karakola çağırılınca sevindi. Ancak Ertürk, çocuklarının ölüm haberini alınca yıkıldı

Oktay Yıldırım
00:00 - 25/04/2012 Çarşamba
Güncelleme: 03:04 - 25/04/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Müjde beklerken ölüm haberlerini aldı
Müjde beklerken ölüm haberlerini aldı

İstanbul TEM Otoyolu Sultangazi'de yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 2 kardeş için ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. TEM Otoyolu'ndan Bayrampaşa istikametine seyir halinde olan M. Ü. yönetimindeki 34 BF 6141 plakalı otomobil, önceki gün Avrupa Konutları mevkisinde yolun karşısına geçmek isteyen Kadir Efetürk (12) ve kardeşi Yusuf Efetürk'e (9) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre savrulan çocuklar, olay yerinde hayatını kaybetti. Ancak çocukların üzerlerinden kimliklerini belirlemeye yarayacak herhangi bir belge çıkmadı. İki kardeşin cansız bedenleri Sultangazi Lütfiye Nuri Burak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SEVİNÇLE KARAKOLA KOŞTU

23 Nisan sabahı evden ayrılan Kadir ile Yusuf'un eve dönmemeleri üzerine önceki gün baba Şükrü Efetürk hemen polise başvurdu. Sabaha kadar çocuklarını arayan Şükrü Efetürk, dün sabah polis merkezine çağırıldı. Çocuklarının bulunduğunu düşünen ve sevinçle karakola giden baba Ertürk, acı haberi alınca yıkıldı. Şükrü Ertürk, hastaneye giderek çocuklarının cesetlerini teşhis etti. Çocuklarının 23 Nisan Bayramı kutlamalarından dönerken öldüğünü öğrenen aile, sinir krizleri geçirdi. İki kardeş, dün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Otomobil sürücüsü M.Ü. ise gözaltına alındı.


12 yıl önce