|

Mum ışığında hamsili pilav

Türk Hava Yolları, uçak içi ikramda devrim yaptı. 60 milyon TL yatırımla tüm servis malzemeleri değiştirilirken, hamsili pilav, iskender, semaverde çay, kuru fasulye de mönüye girdi. Yeni konseptte mum ışığında servis yapılacak.

Yasin Yılmaz
00:00 - 6/11/2013 Çarşamba
Güncelleme: 23:21 - 5/11/2013 Salı
Yeni Şafak
Mum ışığında hamsili pilav
Mum ışığında hamsili pilav

Türk Hava Yolları'nın ikram şirketi Turkısh DO&CO, yolcular için hazırlanan yeni ürünlerin tanıtımını yaptı. Yeni dönemde kuru fasülye, hamsi tava, pide, iskender, döner, levrek sarma, dil balığından şiş ve hamsili pilavın yer aldığı yemekler yolcularla buluşacak. Menüdeki sürprizin 'hamsili pilav' olduğunu belirten THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, hazırlanan yemeği ünlü gurme Mehmet Yaşin'e yedirdi. Topçu, 'Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. Yeni konseptimiz 60 milyon liraya mal oldu' dedi.

THY'de 'business' yolcular, yemeklerini mum ışığında yiyecek. Yolcular semaverde demlenmiş çayları ise artık ince belli bardakta içecek. Yeni menünün tanıtımına THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile THY Genel Müdürü Temel Kotil de katıldı.


10 yıl önce