|

Ölüm nedeni kalp kriziymiş

ABD'nin New Jersey eyaletinde kaldığı otel odasında cesedi bulunan Erhan Göksel'in kalp krizi geçirdiği öne sürüldü. Göksel'in zayıflamak için midesine kelepçe taktırdığı iddiaları ise doğrulanmadı.

Aa
00:00 - 23/05/2010 Pazar
Güncelleme: 01:19 - 23/05/2010 Pazar
Yeni Şafak
Ölüm nedeni  kalp kriziymiş
Ölüm nedeni kalp kriziymiş

ABD'de New Jersey'de bir otel odasında ölü bulunan iş adamı Erhan Göksel'in, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği açıklandı. New York polisi 'Verso' adlı siyasi araştırmalar şirketinin sahibi Göksel'in (51), New Jersey'de, Edge Water kentindeki 'Comfort Inn Oteli'ne 17 Mayıs'ta yerleştiğini ve 21 Mayıs sabahı otel odasında ölü bulunduğunu bildirdi. Polise göre Erhan Göksel'in, iki katlı otelin ikinci katındaki odasına sabah yerel saat ile 09,00'da kahvaltısı getirildi. Kapı çalınıp cevap verilmeyince kahvaltılar görevli tarafından kapıya bırakıldı. Saat 09.30 sularında tekrar gelen kat görevlisi kapıyı açıp yatağında yatan Göksel'in kahvaltısını masaya bırakıp çıktı. Saat 12.30 tekrar odaya giren kat görevlisi Göksel'in yatağındaki pozisyonunda bir değişiklik görmeyince şüphelenip durumu otel yetkililerine, daha sonra da polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

KONSOLOSLUK BİLGİ ALDI

Otele gelen ilk yardım ekipleri Göksel'in kalp krizinden hayatını kaybettiğini belirledi. Göksel'in vefat ettiği haberi üzerine New York Başkonsolosluğu'ndan iki görevlinin otele gelerek bilgi aldığı görüldü. Kısa süre önce zayıflamak için midesine kelepçe taktırdığı yönündeki söylentiler ise doğrulanmadı. Bu arada, Göksel'in kişisel eşyalarının, New York Başkonsolosluğu tarafından otelden alınacağı öğrenildi. Göksel'in kaldığı Comfort Inn Oteli, A Milli Futbol takımının kamp yaptığı otele 10 km mesafede bulunuyor.



14 yıl önce