|

Onları hiç böyle görmemiştik

Türkiye'nin ünlü işadamları eğitime destek için adeta döktürdü. Güler Sabancı Tan Sağtürk'le tango yaparken, Rahmi Koç, 'konga' çaldı. Geceden 1 milyon TL yardım çıktı.

Oktay Mehmet
00:00 - 25/02/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:20 - 25/02/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Onları hiç böyle görmemiştik
Onları hiç böyle görmemiştik

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfınca (TEGV), eğitime destek için düzenlenen gecede Türkiye'nin ünlü isimleri için bir araya geldi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen “Onları Hiç Böyle Görmediniz” adlı etkinlikte Rahmi Koç konga müzik aletini çalarken, Güler Sabancı, ünlü balet Tan Sağtürk'le tango yaptı. TÜSİAD Yönetim Kurulu başkanı Arzuhan Doğan Yalgındağ ise Sertap Erener'le düet yaptı. Gecede Kenan Doğulu, Zara, Yavuz Bingöl ve Erkan Oğur da şarkılarını seslendirdi.



20 BİN ÇOCUĞA DESTEK

Geceden bilet satışı ve 1 milyon TL bağış taahhüdü sonucu elde edilen gelirle yaklaşık 20 bin çocuğun eğitimine destek çıktı. Geceye, Ethem Sancak gibi iş dünyasından isimlerle Yavuz Bingöl, Güneri Cıvaoğlu, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Fatih Erkoç, Hülya Koçyiğit, Erkan Oğur, Tan Sağtürk gibi popüler simalar katıldı.


Güler Sabancı dansçı gibiydi

Ünlü balet Tan Sağ-türk'le tango yapan Güler Sabancı, profesyonel bir dansçı gibiydi. Arzuhan Yalçındağ ise Sertab Erener'le düetinde gayet rahattı.






15 yıl önce