|

Otomobil alev alev yandı

Antalya''da bir apartmanın otoparkındaki otomobil alev alev yandı. Otomobil kullanılmaz hale gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan Akça''nın otomobili kredi ile aldığını borcun daha bitirmediği öğrenildi.

İha
00:00 - 24/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 07:40 - 24/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Otomobil alev alev yandı
Otomobil alev alev yandı

Edinilen bilgiye göre yangın, Bahçelievler Mahallesi Hızır Reis Caddesi''ndeki 8 numaralı apartmanın otoparkında meydana geldi. Kaleiçinde araç kiralama işletmecisi Ergün Akça''ya ait park halindeki otomobilde, saat 01:30 sıralarında birden alevler yükselmeye başladı.

Alevler kısa sürüde otomobilin motor kısmını sardı. Alev topuna dönen otomobili görenler durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yaklaşık 3 saat önce park ettiği otomobilin yandığını gören Akça, büyük şok yaşadı. Gürültüye uyanan Akça, ''Ne oldu bu arabaya'' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Yanan otomobilin yanında bulunan bir cip ise bayan sürücü tarafından son anda kurtarıldı. Otomobilini 7 ay önce aldığını söyleyen Akça, '' Dükkandan yeni geldik. Hiçbir arızası yoktu. Yepyeni arabaydı. Yepyeniydi bu araba daha'' dedi. Otomobil kullanılmaz hale gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan Akça''nın otomobili kredi ile aldığını borcun daha bitirmediği öğrenildi.

10 yıl önce