|

Özel harekat polisi dehşet saçtı: 2 ölü

Van Emniyet Müdürlüğü'nde görevli özel harekat polisi Selim M., şiddet gördüğü için kendisine boşanma davası açıp, mahkemeden tedbir kararı aldıran eşi Zeliha M.'in gittiği anne ve babasının yaşadığı Elazığ'daki evlerine giderek dehşet saçtı.

Dha
00:00 - 28/09/2013 Cumartesi
Güncelleme: 16:52 - 28/09/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Özel harekat polisi dehşet saçtı: 2 ölü
Özel harekat polisi dehşet saçtı: 2 ölü

Üzerine zimmetli silahla ataş açan Selim M., karısı Zeliha M. ile kaynanası Ayten S.'i öldürüp, kayınpederi Bayram S.'i ise ağır yaraladıktan sonra teslim oldu.

Olay Elazığ'ın Abdullah Paşa Mahallesi Batı Sitesi'nde saat 12.23 sıralarında meydana geldi. Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Selim M.'in eşi Zeliha M., kocasının kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Dava sürerken, mahkeme polis Selim M. hakkında 'evden uzaklaştırma tedbiri' koydu. 4 aylık bir bebeği bulunan Zeliha M. ise açtığı boşanma davasının ardından anne babasının yaşadığı Elazığ'a gelerek yanlarına yerleşti.

Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Selim M., bugün Elazığ'a gelerek eşinin bulunduğu Abdullahpaşa Mahallesi'ndeki Batı Sitesi'nde kayınpederi Bayram S.'in evine gitti. Burada eşi, kaynanası ve kayınpederi ile tartışan Selim M., yanında getirdiği üzerine zimmetli silahla üç kişiye yaylım ateş açtı. Polisin silahından çıkan kurşunlarla kaynanası Ayten Sonmez olay yerinde, eşi Zeliha M. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybett. Ağır yaralanan Bayram S. ise Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Eşi ve kaynanası öldürüp, kayınpederini de ağır yaralayan Selim M., daha sonra kendiliğinden emniyet güçlerine teslim oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

11 yıl önce